Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,616
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

selam scrambler,karamürselde şöyle dağ köylerine giden yollar var ve köylerin içinden patika yollar çıkıyo burlardan gidilebilir ve orman yollarıda var ben her seferinde değişik yerlere gitmeye çalışıyorum bizim buralara yakınsın galiba...

Etiketler

vosdost: bu köşeyi okuyormusun bilmiyorum ilgine çok teşekkür ediyorum
araç bulunursa koşarak gelirim aranızda olmaktan gerçekten mutluyum.

fatihoz66' Alıntı:
izoff' a benide üye olarak kabul edermisiniz önder bey

fatih abi nedemek. sizin gibi değerli abilerin dostların üyeliği bize şeref verir...

başımızın üstünde yeriniz var...

(bu arada bana bey deme abi. önder diye hitap etmen beni daha çok mutlu eder)

kurulur kurulmaz sizin ilk üyelerinizden olucağım inşallah bende sizin gibi değerli arkadaşların arasında olmaktan gurur duyarım

İnsanların reklamını yapıyoruz bir teşekkür bile eden yok yoksa nerde bu konu burda kunuşulacak..

bu arada bana bey deme abi. önder diye hitap etmen beni daha çok mutlu eder)

önderciğim foruma uygun olsun diye öyle yazdım(ciddi olsun kurulan yeni bir şey var yani) sen benim kardeşimsin

yunus bager' Alıntı:
İnsanların reklamını yapıyoruz bir teşekkür bile eden yok yoksa nerde bu konu burda kunuşulacak..

yunus kardeş kırılma sana kucak dolusu teşekkürler reklam olacakki beraber olalım bir şeyler paylaşalım

Az önce bir müşterimin aracını kullandım. Honda civic yeni kasa ARABADA ALÇALTMA KİTİ vardı. İnanılır gibi değil, arabanın içine girmek için binmek değil, ancak inmek kelimesi kullanılabilir. Biz tırmanarak bindiğimiz için garip geldi...

4 L' Alıntı:
Az önce bir müşterimin aracını kullandım. Honda civic yeni kasa ARABADA ALÇALTMA KİTİ vardı. İnanılır gibi değil, arabanın içine girmek için binmek değil, ancak inmek kelimesi kullanılabilir. Biz tırmanarak bindiğimiz için garip geldi...
:D :D

4 L' Alıntı:

bence düğmeyi ters takmışlar ;D

geçen benim servise corvette geldi ben oradayken , usta içine bindi teste çıkmak için güldü adam sürekli jeepler içinde bütüngün ,ben nasıl kullancam bunu yahu diyip durdu :D

benim normal kullandıgım araçta d-max...geçenlerde annemin arabasıyla otoparkın rampasına girimemle çatur çutur sesleri bir tahmin edin.. ;D...valla bana iyi gelmiyor normal otomabiller. :smiley:

mehmet babanı sen ikna edemiyorsan biz hiç edemeyiz..bu gün biraz zorladım abi sende gel diye arabasına kıyamıyor :smiley: ama yakın bir zamanda sana sürpriz yapacak benden duymuş olma..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR