Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Bak simdi ikinci kere olmadi....! illaki aracinla katilman sart degildiki, atla otobüse ulas bir sekilde bize.... arabalarimizda yermi yok...?
Neyse, böyle apar topar olmaz zaten, etkinlikler kismindan daha önceden takip edersin ve aracin olmasa bile herzaman bizde yerin hazir olur....!Bizi izlemeye devam et....
GEZGİN' Alıntı:ergün abi merhaba ben yeni üye olduğum için yeni yeni haberim oluyo kocaeli ye geldiğnizide öğrendim off road gezilerimiz bölümünden baktım hep hatta yazın farkında olmadan sitede uğur abi var ya 34 gzb 38 onun aracının izmitte fotolarını çekmiştim yanındada siyah bi xj vardı bendede cj6 var bundan sora kocaeliye gelirseniz mutlaka katılırım size ben karamürselde oturuyorum izmite 35 km bizim buralarda süper dağlık bölge aslında bu tarafa gelseniz çok güzel dolaştırırım sizi nefis yerler var istanbula gelirim ama aracıma pek güveniyorum yani bir iki ufak masrafı var..
Bak simdi ikinci kere olmadi....! illaki aracinla katilman sart degildiki, atla otobüse ulas bir sekilde bize.... arabalarimizda yermi yok...?
Neyse, böyle apar topar olmaz zaten, etkinlikler kismindan daha önceden takip edersin ve aracin olmasa bile herzaman bizde yerin hazir olur....!Bizi izlemeye devam et....