Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,606
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

GEZGİN' Alıntı:
ergün abi merhaba ben yeni üye olduğum için yeni yeni haberim oluyo kocaeli ye geldiğnizide öğrendim off road gezilerimiz bölümünden baktım hep hatta yazın farkında olmadan sitede uğur abi var ya 34 gzb 38 onun aracının izmitte fotolarını çekmiştim yanındada siyah bi xj vardı bendede cj6 var bundan sora kocaeliye gelirseniz mutlaka katılırım size ben karamürselde oturuyorum izmite 35 km bizim buralarda süper dağlık bölge aslında bu tarafa gelseniz çok güzel dolaştırırım sizi nefis yerler var istanbula gelirim ama aracıma pek güveniyorum yani bir iki ufak masrafı var..

Bak simdi ikinci kere olmadi....! :smiley: illaki aracinla katilman sart degildiki, atla otobüse ulas bir sekilde bize.... arabalarimizda yermi yok...? :smiley:

Neyse, böyle apar topar olmaz zaten, etkinlikler kismindan daha önceden takip edersin ve aracin olmasa bile herzaman bizde yerin hazir olur....!:smiley:Bizi izlemeye devam et....:smiley::smiley::smiley::smiley:

Etiketler

GEZGİN' Alıntı:
Keşke bende istanbulda otursaydım ya kesin gelirdim bizim buralarda dağlarda hep tek tabanca geziyorum zevki pek çıkmıyo içim kaldı gerçekten hepinize şimdiden ii eğlenceler...
Kocaelindesin yanlız geziyorsun istanbullular buraya geliyor gezmek için koskoca izoff diye bı gupup var duymadınmı :smiley:

Tüm GEZENBİLİR ailesine selamlar
en kısa zamanda tekardan doğa aşığı bu ailede aktif sohbete katılmak ve bol çamurlu offroadlu günler dileğiyle

şafak 77 ;) tüm abilerime kardeşlerime saygılar selamlar

arkadaşlar kare profilden birkaç tane masa yapılacak iyi namuslu bir demirci bilen varmı? bilen varsa özelden mesaj atarsa sevinirim (istanbul)

__ C J 7 __' Alıntı:
Tüm GEZENBİLİR ailesine selamlar
en kısa zamanda tekardan doğa aşığı bu ailede aktif sohbete katılmak ve bol çamurlu offroadlu günler dileğiyle

şafak 77 ;) tüm abilerime kardeşlerime saygılar selamlar
Hayırlı teskereler... son zamanlar vakit açısından zor geçer ama rahat geçer aramıza dönmeni bekliyoruz... ;)

Bugün suzuki.com.tr'de gördüm ve çok şaşırdım jimny MT anahtar teslim fiyatı 30.500 tl olmuş artı 500 tl metalik boya farkı alınıyor. birkaç ay önce 27.500 tl ydi. Bir jimny sahibi olarak sevindirici fakat ekonomi için kötü bir haber.

Yunus abi selamlar,ya yeni üye olduğum için daha anca tanıyabildim kos-der i duydum ama o pek cezbetmedi beni izz-off'u yeni öğrendim karamürselde çok güzel dağ köyleri var ben 30-35 km çıkıyorum hele biyer var gürgenlik diye hava açıksa iznik gölü ve uludağ görünüyo gelin abi dolaştırıyım sizi...

GEZGİN' Alıntı:
Yunus abi selamlar,ya yeni üye olduğum için daha anca tanıyabildim kos-der i duydum ama o pek cezbetmedi beni izz-off'u yeni öğrendim karamürselde çok güzel dağ köyleri var ben 30-35 km çıkıyorum hele biyer var gürgenlik diye hava açıksa iznik gölü ve uludağ görünüyo gelin abi dolaştırıyım sizi...

gezgin dostum izmit off-road grubu olarak "izoff" u kuruyoruz. www.izoff.org internet sitesi çok yakında hizmetimizde olacak. karamürsel dağları meşhurdur. sen parkur ayarla biz ekip olarak çıkarma yaparız...

görüşmek üzere....

Ergün abi ilgine çok teşekkürler gerçekten bunu bilmek çok mutlu etti beni çok sağol ilk fırsatta katılmak isterim çok zevkli olcağna eminim şimdiye kadar hiç birkaç araçla çıkamadım bizim burlarda bu işlere meraklı pek yok sizi takip ediyorum devamlı iigünler abi görüşmek üzere...

Ergün abi (beatrix) bana bi msj yazmıştı ona cevap verdim anca bakabildim abi ya..

dronder selamlar izoff'a bende katılmak isterim gerçekten bizim buralar çok güzel benim devamlı gittiğim yerler var yaklaşık bi 70 kmlik alan ama çok nefis bi gezi olur gerçekten buraları beğeniceğnize eminimdediğim gibi abi birkaç araçla çok daha zevkli olur benim içinde ilk olur hep yalnız çıkıyorum ben ilk fırsatta bekliyorum sizi abi izoff'u takip edicem görüşmek üzere....

GEZGİN' Alıntı:
dronder selamlar izoff'a bende katılmak isterim gerçekten bizim buralar çok güzel benim devamlı gittiğim yerler var yaklaşık bi 70 kmlik alan ama çok nefis bi gezi olur gerçekten buraları beğeniceğnize eminimdediğim gibi abi birkaç araçla çok daha zevkli olur benim içinde ilk olur hep yalnız çıkıyorum ben ilk fırsatta bekliyorum sizi abi izoff'u takip edicem görüşmek üzere....

uğur selamlar...

yapılanma işlemi uzun sürüyor. logo tasarımı, forum sayfası vs... ama en kısa zamanda aktif hale gelecektir... sezon bitmeden bi karamürsel çıkarması yaparız.

mayıs ayında da izoff'un geniş katılımlı bir tanışma tanıtma kampı olacak...

görüşmek üzere...

sitenin çok güzel olucağından eminim kolay gelsin ben takip ediyorum abi bekliyorum sizi bende izmite gelirim sizlerle tanışmayı çok isterim tanışma kampınada katılabilirsem harika olur ben haberlerinizi bekliyorum iigünler görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR