Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,506
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

bilmeden baya hassas bi konuyu tetikledim. duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. bundan sonra daha bi dikkatli olacağım.

Etiketler

Gökalp biz seni tanıyoruz.Temiz yüreğini de biliyoruz.
Ama yüce önderin evlatları isek , onu da örnek almalıyız.

'' Dilini kaybeden uluslar , sonunda ülkelerini de kaybederler. ''

ceranus' Alıntı:
Göktuğ, örnek olarak alınacak olan imzandan dolayı seni kutluyorum ve ''Türkçemizi Doğru Kullanma''   kampanyasını GEZENBİLİR sayfalarında başlatmamızın ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum..

haklısının

Bilindiği üzere güzel yurdumuzun güzide koşelerinden zigana dağlarında meydana gelen elim bir kaza sonucu TADEK üyesi 10 dağcımız hayatını kaybetmiş 3 tanesi yaralı kurtulmuştur. Bu kazada hayatını kaybeden doğa aşığı arkadaşlarımıza ORDU OFF ROAD KULÜBÜ adina allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar, yaralı olarak kurtulanlarada acil şifalar diliyoruz.

Dağcı kardeşlerime ve abilerime Allahtan rahmet diliyorum. Kurtulanlarada acil şifalar diliyorum.

Kendimi çok şanslı hissediyorum. 3 - 11 Ocak 2009 tarihinde TFD Kış Temel Eğitim Faaliyeti için orada 6 gün kamp yaptım. Yani 2 hafta önce oradayım. Olay yeri bizim kamp yaptığımız yerin 200 m kadar aşağısıydı. O patikalarda bende gezindim, kar yapısını inceledik. Azda olsa çığ bilgisi aldık ve üzerine bu felaket. Umarım bu dağcılığa hevesli insanların hevesini kırmaz.

Doğada hepimiz misafiriz. O istediği sürece orada kalırız.

Çok kederli ve acılı bir ölüm. Başsağlığı diliyorum tüm doğa severlere..

ölenlere rahmet,yaralılara acil şifa ve de geride kalanlara sabır diliyorum.Allah rahmet eylesin.

Tüm TRADOSK camiasının baş sağolsun,ölen dostlara Allah'tan rahmet ve ailelerine sabırlar,diliyorum...

Doğa sever kardeşlerimizin kaybından derin üzüntü duydum, Allah rahmet eylesin kalanlara şifa ailelerine de sabir versin. Dayanılması zor bir acı dindişrmek için ne dense boşuna lakin isteğimiz tekrarı olmasın Allahım bir daha göstermesin Tüm doğa severleri Korusun.

Gaziantep te off road adına ilk ciddi etkinlik pazar günü yapıldı. Bilgilerinize..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23812.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR