Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,840
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

haklısınız karadenizde gezerken insanın yanında şöyle güzel bir off road makinası oldumu gezilecek öyle yerler varki ben giresuna münübüsüm var onunla gidiyorum orda teyze ogullarında bir power doc 100 var onunla yaylaları halac pamugu gibi atıyorum geri dönerkende docun kırılan makaslarını yenileyip bırakıyorum keyfi anlatılmaz yaşamak lazım mükemmel

Etiketler

bu arada sinop off road oyunları ses tv de yayınlandı. merak eden olursa diye buraya atayım dedim..

http://www.gazoff.com/sinop_off-road_oyunlari.htm

jeep' Alıntı:
defendercı arkadaşlara +1 ler feda olsun. bence siz araçlar bölümünde defender cj konusuna bir bakın +1 ler nerelerde uçuşuyor.. :D

Siz merak etmeyin, ben ARAÇLAR bölümünede bakıyorum. Sadece GS-FB çekişmeleri kıvamında bir tartışmaya katılmak istemedim...

Bu tür kıyaslamalar hep oluyor,hep sonu tatlıya bağlanıyor, bu işin tuzu-biberi...
Bu iş teknik üstünlük işi falan değil, gönül işi. Hangi aracı seversen en iyisi o. Mesela bence en iyisi Pajero ama asla aracımı başka arkadaşımın aracıyla karşılaştırmam çünkü bilirim ki o da en az benim kadar seviyor seçtiği aracını...

SDC' Alıntı:
Siz merak etmeyin, ben ARAÇLAR bölümünede bakıyorum. Sadece GS-FB çekişmeleri kıvamında bir tartışmaya katılmak istemedim...

Bu tür kıyaslamalar hep oluyor,hep sonu tatlıya bağlanıyor, bu işin tuzu-biberi...
Bu iş teknik üstünlük işi falan değil, gönül işi. Hangi aracı seversen en iyisi o. Mesela bence en iyisi Pajero ama asla aracımı başka arkadaşımın aracıyla karşılaştırmam çünkü bilirim ki o da en az benim kadar seviyor seçtiği aracını...

beğenmediniz yani gs-fb çekişmesini.. bence de anlamsız zaten Çarşı nın olduğu ortamlarda bunlar biraz basit kalır kanımca..

Mesajımdan anafikir olarak bunu mu çıkarabildiniz Göktuğ Bey...

Tarzınıza uygun olarak mesajımdan işinize yarayan, kendinize taraftarlar bulabileceğiniz, yeni bir tartışma konusu yaratacak bir bölümü seçmiş ve bunu da cevap diye koymuşsunuz buraya...

Konu GS-FB değildi, tarzınızı beğenmemiştim. Bu cevapla yine aynı tarzı ortaya koydunuz.

Lütfen daha fazla uzatmayın...

Sizin için tarzımı değiştirebileceğimi sanmıyorum. Üstelik bu kadar kızacak bir şey yazdığıma inanmıyorum. Neden bu kadar kızdınız anlamadım. Kendime taraftar da aramıyorum. Eğer bahsettiğiniz tarz, birilerini iğneleyip ortamı germekse bunu siz yaptınız.
Lütfen daha fazla uzatmayın...
Ben sadece takılıyordum o kadar. Bölümde serbest muhabbet.

Sevgili Göktuğ
Arada bir Korhan'ın imzasına bakmanı öneriyorum :smiley:

Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!!

;)

%50 melek %50 insan...
Meleklere inanırım ama gerçek meleklere,

Bana cahil ve çirkef diyorsunuz,
Yazdıkların kayda değer değil diyorsunuz,
Bana sen adam değilsin, diyorsun

diyorsun çünkü koyu font kullanmışsınız,

şimdi soruyorum hangi melek " sen adam değilsin" der.

sanırım bunu diğer %50 ile yazdınız, yada sizin bilinç altınızda başka yüzdelik dilimleriniz var...

Not: artık bu konu ile ilgili cevap yazmayacağım.

Arkadaşlar biraz daha sakin lütfen...Mesajlara duygu veremediğimiz için maalesef yanlış anlaşılmalar olabiliyor..Birbirinizi yüzyüze tanımış olsaydınız şimdi sıkılırdınız.

Forumumuzun bayan olarak tek gerçek off-road çusu Sevtap'ı tanıyorum. Kırıcı bir sözü gerçek anlamda söylemez..

Şiir ile hitaben bile olsa bu mısralara herkes alınır..Maksadını aşmış bir mesaj..Lütfen sakin olabilirmiyiz.

Göktuğ sende kaç oradan :D İki bayanın kumpasına gelinir mi hiç :smiley:

-----------------------------------------------------------------------

İyi sohbetler... :smiley:

jeep' Alıntı:
%50 melek %50 insan...
Meleklere inanırım ama gerçek meleklere,

Bana cahil ve çirkef diyorsunuz,
Yazdıkların kayda değer değil diyorsunuz,
Bana sen adam değilsin, diyorsun

diyorsun çünkü koyu font kullanmışsınız,

şimdi soruyorum hangi melek " sen adam değilsin" der.

sanırım bunu diğer %50 ile yazdınız, yada sizin bilinç altınızda başka yüzdelik dilimleriniz var...

Not: artık bu konu ile ilgili cevap yazmayacağım.

Ah be Göktuğcum ah be bi tanem ben sana bişi demedim ki :smiley: sen yanlış anladın ..

neyse konu burdan devam etmesin ben konuyu değiştirim bari :smiley:

şimdiii Göktuğ'cum sen de bakalım bana senin araba çamur alıomu ;D
bunu bi netleştirelimde yanına co pilot olarak geçicem kişiyi seççem de :p

jeep' Alıntı:
Neyse......

Ben İstanbul dışındayım. Bence Korhan'ın aracı en güvenlisi olur. Onu da Türkiye de bulabilirsen tabi..

Çamur alıyo yani senin araba ;D
tamam o zaman ben sana manevi destek yaparım sandiviç filan yedirir beslerim molalarda ;D ;D

Korhan atmasın beni arabadan ? :p

Göktuğcum selam; sana çok kızdım. Sadece Beşiktaşlı olduğun için tabi ;D :smiley: Evet kardeşim, bu aralar Türkiye' deyim. Bi zamanını bulabilsem gelicem senin o taraflara doğru ama iş güç maalesef..
Güzel arkadaşlarım; kırıcı olmadıktan sonra bu tip küçük latifeleşmelr güzel tabi.. Hoş aranızda konuşulanların aslında kırılacak bir şeyi de yok. Sadece her zaman derim; msn, forum ne olursa olsun; yazışmalarda mimiklr olmadığı için laf söyleyenin mimikleri görülmediği için karşısındakinin hayal gücüne çok fazla şey kalıyor. E tabi o anda içerisinde bulunduğu psikolojik duruma da.. Sanırım burada da böyle bir şeyler oldu.
Sevtaaaaap; det sana; kapma Göktuğ' u! İyi çocuk o iyii.. Hem yalan mı sölüyo sanki Jeep>all 4x4 diye!! :smiley: :smiley: Allahtan bi pajeron var.. Senin Japon Yıldızına laf söleyen mi var? :smiley: :smiley: :smiley:
Elvan; bu imza benim değil; bence kendini bilen veya bilmesi gereken herkesin imzası olmalı kanımca.. Benim hayata bakışımla doğrudan alakalı.. %100 eminim Göktuğ' da Sevtap' da, ve eminimdir ki sen de.. Latife bunlar latifeee ;D ;D ;D

Yaw bu nasıl iştir anlamadım. ben mi çok konuşuyorum acaba diye düşünmeye başladım ciddi ciddi. hani bir laf vardır çok gezenin ayağına çomak batar diye.. Birde pejero meselesi var ortamda.. benim meganı satacağım, yerine eşiminde kullanabileceği cheroke mi yoksa pajero mu alayım diye düşünüyorum. jeep ten sonra pajero derim her zaman. Ne kadar sağlam bir araç olduğunu Batuhan kardeşimizden ve samoff un değerli üyelerinden bilirim. Yanlış anlaşılmalar olabilir, benim kimseye kırgınlığım filan yoktur. Üzdüysem insanları özür dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR