Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,641
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

antisansür diye bir program var, kuruyorsunuz bütün youtube ayna gibi. ben izledim mesela araçta snorkel vardı zannediyorum elektrik izolasyonuda yapılmıştır.

Etiketler

bende anti sansürle izliyordum ama şimdi gerek yok sanırım youtubenin yasagı bitti galiba serbest şimdi

parodi' Alıntı:
esas o araçlardan kork en çok onlar saplanır kalır hehe ;D ;D

bence ben önce bi kenardan yaya pilot olarak izliim bakimmmm sonra duruma göre karar veriiim binip binmemeye ;D ;D

( yaya pilot süper oldu he ;D )

sen camurun kıyısına kadar aracla gel ordan yaya oldu kuru yer bulursan ne ala sen en iyisi arctan ne olursa olsun inme plotada rica edersin fazla derin camura dalmayın lütfen aracta ben varım dersin elvan hanım hanım hanımcık bir offroad yapmış olursun bu sorunda halolmuş olkur

öle diim de atsınlar beni arabadan direkt çamura dimiii ???
demem öle ben korkmuyomuş gibi yapar takılırım :p

yer pilotu olcam ben
whistlingun4.gif

ben gelirim çadırımı kurar ayaklarımı uzatır sizin çamur tepişmenizi izlerim en ii si bu sanırsam ;D

hı hı.. zaten biz de hep aynı yerde debeleniyoruz zaten.. sırf sizler ayaklarını uzatıp izlein die :smiley:

Siz oynayın çamurda öle sakin sakin gözümün önünden kaybolmayın merak ederim sonra ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR