Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,432

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hakan abi,(kakuli) ,senin off-road konusundaki,engin tecrübe ve bilgi birikimlerini bizlerle paylaşman dileğiyle tekrar hoşgeldin abi..

pardon ben birşey sorabilirmiyim? Bu 1975 model ford f250 lerde motor hacmi ve beygir gücü nedir? ben bulamadım ve satmak içinde bilmem gerekiyor yardım ede bilirmisiniz? Teşekkürler :smiley:

Yakıt tüketimleri ile ilgili konuya bir üyemiz 1 lt ile şu kadar km tarzında Amerikan MPG türünde yaklaşım getirmiş bunu görünce aklıma XJ ile yaşadığım bir olay geldi ;D

Otobanda yol alırken ki, 90-100 km civarı seyrediyorum, yol bilgisayarında 20 gibi bir değer gördüm ve ohaa dedim. İyice kasmaya başladım gaza dokunmuyorum uzaktan üflüyorum, rampaları 70 km hızla falan çıkıyorum, ben kastıkça tüketim miktarı artmaya başladı, 22-23 falan diye git gide yükseliyor, ben daha çok kasıyorum daha da artıyor ??? Deliye döndüm bu 10-15 dakka kadar sürdü, sonra baktım ki yol bilgisayarını farkında olmadan Amerikan tarzına çevirmişim ;D ben değerleri 100 km.de ki yakıt tüketimi sanarken o bana her bir galon benzin ile kaç mil yapabileceğimi gösteriyormuş :p Tabi ben kastıkça yapacağım mil arttığından ve ben bunu tüketim miktarı sandığımdan baya bir dumur olmuştum :D

Bu gün Bolu -Aladağlar Festivalimizin sayfasında Offroad dan katılımların artışını gördüm , hoşuma gitti, hadi arkadaşlar sadece bu kadarmısınız ???

ceranus' Alıntı:
Bu gün Bolu -Aladağlar Festivalimizin sayfasında Offroad dan katılımların artışını gördüm , hoşuma gitti, hadi arkadaşlar sadece bu kadarmısınız ???

Devamı gelecek.Biz genelde son dakikaya kadar beklemeyi severizde. ;D ;D

ladikoffroad' Alıntı:
sdc war aramıza hoş geldinz

Batuhan ben off-road gurubundaki ne ilk bayanım ne de tek...Benim bildiğim Jinny, NoRiskNoFun var...Belki bilmediğim başka arkadaşlar da vardır. Hem off-road yapan erkek arkadaşlarımızın eşleri de bence bu guruba dahil ;)

Bizim hanımda dahil olmak istiyor ama bir türlü o ortamı yakalayamadık. Birde cj5 de ne kadar dayanabilir o da ayrı bir muamma.

Dayanır merak etmeyin.Benim aracım da konfor yönünden sizinkinden çok daha farklı değil.Aracı ilk denediğimde hareket bile ettirememiştim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR