Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,720

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Suat Kabal dikkatine !

Suat sana sevineceğin bir haberim var :p
Hani hep kızardın ya bana tabure,sandalye,koltuk v.s. hiçbirşey almıyorum diye...Aldım aldım sonunda aldım.Cadde'de bir outdoor mağazasında gördüm,hemen aklıma sen geldin...Gerçi biraz feminen,delikanlı off-raod'cuyu bozabilir ama idare edicez işte ;D
Özel mesaj gönderecektim ama burada yazdım da biraz hareket olsun diye :smiley:

Off-road cu arkadaşlar:

Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz gelenekselleşecek olan,1. gezenbilir doğa sporları festivali yapılacak.Başlık açıldı ama pek bi ilgisiz gördüm sizleri.
Belki linki fark etmemiş olabilirsiniz.Ben tekrar hatırlatayım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13671.0

yuysal' Alıntı:
Off-road cu arkadaşlar:

Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz gelenekselleşecek olan,1. gezenbilir doğa sporları festivali yapılacak.Başlık açıldı ama pek bi ilgisiz gördüm sizleri.
Belki linki fark etmemiş olabilirsiniz.Ben tekrar hatırlatayım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13671.0

ah ah yüksel baba ben bu festivalin tarihini daha önceden bilsem yada 1 hafta sonra olsa kaçırmazdım ama herşey kader kısmet meselesi 3 ay tatilim sadece 18-29 arası datçada oteldeyim o araya denk geldi tarih gelenekselleşirse ben o tarihe hayatı dondururum.seneye hayırlısı hepinize keyifli offroadlar dilerim.

gelenekselleşecek tabii :smiley: ama tarih Mayıs sonu gibi olacak, bu sene biraz geç kalındı ama seneye çok daha büyük bir festival olacak, ona göre şimdiden kendinizi ayarlayın

Arkadaşlar benim çektiğim Kaz Dağları fotoğraflarını yükledim görmek isterseniz buyrun linkini :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13256.20

Ayrıca trekkingine benim katılamadığım ama çok sevdiğim Işık Dağı fotoğraflarını da yükledim. 2035 metre yüksekliğinde ve ormanla kaplı olan bu güzelim doğanın fotoğraflarını da mutlaka izleyin :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13927.40

Sayın Serkan Dizdar, aramıza hoşgeldiniz ..Umarım 93 94 95 model Suzuki Vitara Wagondan isteğinize göre bulursunuz.

muratdogan, derhal (Halim İşyar) ve dersuuzala (Serkan Dizdar) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Uğur abi selamlar..Ben Moger, nasılsın? Lift kit in den memnunmusun? özellikle asfallta giderken ön takım veya alttan ses geliyor mu?
Belki duymuşsundur 2008 Wrangler Rubicon ( 2 door) almıştım birkaç ay evvel. Ben de bakım ve aksesuarlarımı Master servisten karşılıyorum.Benim Rubicon asfallta giderken yolda ki eğim ve bozukluklardan dolayı yalpalama yapıyor. (Beşik gibi sallanıyor.Kafa çekmeye gerek yok iki tur at tamam :smiley:
Acaba lift kit le bu yana yalpayı kesebilir miyim? Bilgilerini bekliyorum.Teşekkürler....

Sağol İlker kardeşim sen nasılsın? Aracından haberim var tabiiki.Tekrar hayırlı olsun çok sevindim.

Aracının aynısından Master Servisin sahibi Mehmet beydede var. Onun aracı ile beraber CNR fuarına gitmiştik. Aracın düz asfaltta dahi standart hali ile zıplama eğilimi benide şaşırtmıştı. Makassız ve yeni nesil olması bile Wranglerin genlerini bozmadığını anladım.:smiley: Kısa şase olmasınında bunda etken olduğunu biliyorsundur tabii.

Benim aracımdan örnek seni yanıltmasın. Farklı kategori sayılırlar.Çünkü aracımın standart hali ile benim diyen otomobil ile boy ölçüşecek yapıda yapmışlar. 4'' Yükseltme kitinden sonrada bu yapısı değişmediği gibi bozuk yoldaki darbeleri daha iyi sönümlemeye başladı. Ön takımdan veya başka bir yerinden en ufak bir ses gelmiyor. 5 kasa Bmw'emden daha sessiz :D

Senin aracının standart lastiği 32'' sanıyorum. Benim 33'' leri bile senin aracına yükseltmeden sığar bunu biliyorum... :smiley: Aracının diferansiyel yüksekliğininde mükemmel olduğunu biliyorum. Şu an için lift-kitin senin aracına uygulamanın bir mantığı olmayacağını düşünüyorum. Kaldıkı yükselttiğin zaman zaten 35'' takman gerekecek ki değsin. Bu şekilde olursa bir nebze düzeleceğini tahmin ederim.Ama bana sorarsan değmez. Bu aracı bu şekilde kabullenip keyfiye bak :smiley:

Selamlar..Görüşmek üzere...

Bilgiler için teşekkürler Uğur abi..Bundan evvel 80 model bir CJ 5 im vardı.Kısa şasenin ne olduğun farkındayım :smiley: zaten MT lastik takarsam 33'' düşünüyorum. Bir takımda 17x 9 inch teflon jant geliyor.Master serviste Mehmet abiyle benim Rubiconu süslüyoruz:smiley: Senin canavarı da iki hafta boyunca orada göz takibine almıştım:smiley:.Geçenlerde Nadir abiyle beraber ilk kez araziye çıkardım.Arazi de performansına şapka çıkardım :smiley: Asfaltta varsın beni yorsun :smiley:
Bu arada Master servis deyince beni personel iyi tanıdı. Neden dersen Rubicondan sökülen parçaları almaya servis içine Unimogla dalınca hepsi panik yapıp iş bıraktı :smiley:
En kısa zamanda görüşmek üzere....

slm arkadaşlar bir grand 5200 vardı tekrar kendım olmaya karar verdım 79 model cj 7 aldım alet toplanıyor vinç ıhtıyacım var bu konuda bana kım ne der

Festivalimiz için Offroad Grubunun ağır toplarından hiç ses seda çıkmıyor neden acaba ???

kakuli' Alıntı:
Hakan Budak. İsoff üyeleri beni zaten tanırlar. Platformunuzu ve gelişmeyi takip ediyorum, buradaki muhabbete de izninizle katılmak ve değerli bilgilerinizi paylaşmak isterim. ...

Sevgili eski ;) moderatörüm, Gezenbilir'e hoşgeldiniz... Bilgi birikiminiz ve tecrübeniz bizler için çok yararlı olacaktır.
Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR