Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok kisa bir sure Turkiye de bulunacagim icin 15 Haziran Pazar gunu bir gezi olursa ne cok mutlu olurum ama.. Haa, hafta içi de olursa bana cuk oturur ama malum herkesin işi gücü.. Eskiden herkes gencken veya daha arzuluykenmiş o hafta içi gece etapları... Nerede o eski cesaretler
eyvallah ahmetcim ama benim derdim zihniyetle çok komik yaw çok bide mahkeme kararı filan yazıyo sayfada mahkemeyide bu komediye alet etmişler çok komikler uygulanamayan mahkeme kararı onu yazdım geçen gün kafayı kuma gömmüş deveeeee!kuşu gibiyiz değiştir ayarı gazla.
Fatihim buda birşeymi
Son açıklamayı duyunca kulaklarıma inanamadım.Adamlar diyor ki Doğal gazda sorunlar yaşayabiliriz kömüre yeniden dönüş olabilir
Bunu düşünen zihniyet neden international paylaşımları kapatmaya yeltenmesin ki.
Bu memlekette herşey mümkün
çok öngörülüsün fatih çoook bu kafasının içi tezek dolu insanlarla sanırım bu düşüncede yakında meclis gündemine gelir...ama bu kezde doğalgaz yerine,tezeğin ham maddesini ithal etmek zorunda kalırız,ee nede olsa hayvancılık diye bişeyde kalmadı güzel yurdumda...
sevda bakıyorum topu yumuşattın gol pası veriyosun... hayvancılık öldü ama bol hayvanımız var gördüğün gibi kömüre geçelim hatta ben derimki nekadar orman varsa keslim yakalım hehe : : sonrasında üzülmeyelim lakin ormanımız kalmayıp kuraklık olunca yağış olmayınca ısınmayada gerek kalmıycak tabi tabi kes ormanı ısınma derdin kalmasın
hay bin yaşa sen nede güzel söyledin.ama ilk önce iki ayaklı odunlardan başlayalım yakmaya : ama yanlış anlayıpta çullanmasın kimse üstüme.yakmak dedikse,Mevlananın yanmasından pay biçerek dedik,"Hamdım,piştim,yandım " şşşttt