Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,720
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

(Derinsuavcısı), Fatih (ERLER) ve Cem Çoban (Cemço) armıza hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar dilerim.

Cem arkadaşımızın gelmesi ile Şile'li sayımız arttı :smiley:

Etiketler

Cok kisa bir sure Turkiye de bulunacagim icin 15 Haziran Pazar gunu bir gezi olursa ne cok mutlu olurum ama.. Haa, hafta içi de olursa bana cuk oturur ama malum herkesin işi gücü.. Eskiden herkes gencken veya daha arzuluykenmiş o hafta içi gece etapları... Nerede o eski cesaretler ;) ;) ;)

jengizbond , Fatih, Çemco ve Kadri

Aramıza Hoş Geldniz Arkadaşlarr.

youtube hala kapalı inanamıyorum.eğer atatürk yaşasaydı eminim şöyle derdi;

"efendiler bu güzel ülke youtube'un kapatıldığı gerikafalılar ülkesi olamaz..."

silerler şimdi bunu moderatörler ama 1 kişi okusa kardır. ::smiley:

eğer sığ propagandalarla bile mücadele edecek zekanız ve bilgi birikiminiz yoksa youtube'u kapatmak en iyi çözümdür.

doğuşlu' Alıntı:
internet ayarlarını değiştirir 4 2 2 1-alt kademeyide 4 2 2 2 olarak yazarsan youtube a hemen bağlanabilirsin Fatih kardeşim :smiley:

eyvallah ahmetcim ama benim derdim zihniyetle çok komik yaw çok bide mahkeme kararı filan yazıyo sayfada mahkemeyide bu komediye alet etmişler çok komikler uygulanamayan mahkeme kararı onu yazdım geçen gün kafayı kuma gömmüş deveeeee!kuşu gibiyiz değiştir ayarı gazla.

Fatihim buda birşeymi
Son açıklamayı duyunca kulaklarıma inanamadım.Adamlar diyor ki Doğal gazda sorunlar yaşayabiliriz kömüre yeniden dönüş olabilir :smiley: :smiley: :smiley:
Bunu düşünen zihniyet neden international paylaşımları kapatmaya yeltenmesin ki.
Bu memlekette herşey mümkün:smiley:

çok öngörülüsün fatih çoook :smiley: bu kafasının içi tezek dolu insanlarla sanırım bu düşüncede yakında meclis gündemine gelir...ama bu kezde doğalgaz yerine,tezeğin ham maddesini ithal etmek zorunda kalırız,ee nede olsa hayvancılık diye bişeyde kalmadı güzel yurdumda...

sevda bakıyorum topu yumuşattın gol pası veriyosun... hayvancılık öldü ama bol hayvanımız var gördüğün gibi kömüre geçelim hatta ben derimki nekadar orman varsa keslim yakalım hehe ::smiley: ::smiley: sonrasında üzülmeyelim lakin ormanımız kalmayıp kuraklık olunca yağış olmayınca ısınmayada gerek kalmıycak tabi tabi kes ormanı ısınma derdin kalmasın :eek:

hay bin yaşa sen :D nede güzel söyledin.ama ilk önce iki ayaklı odunlardan başlayalım yakmaya ::smiley: ama yanlış anlayıpta çullanmasın kimse üstüme.yakmak dedikse,Mevlananın yanmasından pay biçerek dedik,"Hamdım,piştim,yandım " şşşttt ;)

Cemço,Şilenin içindenmi yoksa köylerindenmisin.Ben Akçakeseliyim.

Kadri Savaş (kadri), Özgür (Wolverine-Grand Cherokee) ve Naim (thearchitect) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

YAKLAŞMAK YADA YAKLAŞMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELE BU

VEYA FAZLA YAKLAŞMAK ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR