4 L
Kamp III
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
aslında ben özür dilerim , haklısınız hiç öyle bir girişimde bulunulabilme ihtimalinin olabileceği aklıma gelmemişti , amacım açık artırma yada .....yarışı değildi , son zamanlarda yeni arkadaşlarımıza hoşgeldin mesajlarının arasında muhabbet konu kısırlığı gibi bir kanıya kapıldım ve yüksel abinin o fotoğrafının üzerine renk olur diye yolladım.Amacım 250 km/h yaptım al bak! değildi ve yine de diyorum ki konu kapanmasaydı hızın iyibir şey olmadığı sosyal mesajını sonuçta yinede hep beraber verirdik.
yuysal' Alıntı:Ben o fotoyu makara olsun diye koymuştum foruma,ama Suat abinin yazdıklarını okuyunca çok haklı olduğunu anladım.Belki biriside bende bi deniyeyim bakim kaç yapıyorum der ve Allah göstermesin bir kazaya karışırsa kendimi affedemem.Hemde o resimde benim hızım en fazla 80-90 civarıydı.Hız göstergesinin arızalı oluşundan dolayı ibre 200 gösteriyordu.Ben devir saatini görünce anlaşılır diye düşünmüştüm.(2000 devirdeydi )Ama öyle olmadı.
Bu sebepden dolayı silinmesini istedim.
aslında ben özür dilerim , haklısınız hiç öyle bir girişimde bulunulabilme ihtimalinin olabileceği aklıma gelmemişti , amacım açık artırma yada .....yarışı değildi , son zamanlarda yeni arkadaşlarımıza hoşgeldin mesajlarının arasında muhabbet konu kısırlığı gibi bir kanıya kapıldım ve yüksel abinin o fotoğrafının üzerine renk olur diye yolladım.Amacım 250 km/h yaptım al bak! değildi ve yine de diyorum ki konu kapanmasaydı hızın iyibir şey olmadığı sosyal mesajını sonuçta yinede hep beraber verirdik.