Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,435
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yuysal' Alıntı:
Ben o fotoyu makara olsun diye koymuştum foruma,ama Suat abinin yazdıklarını okuyunca çok haklı olduğunu anladım.Belki biriside bende bi deniyeyim bakim kaç yapıyorum der ve Allah göstermesin bir kazaya karışırsa kendimi affedemem.Hemde o resimde benim hızım en fazla 80-90 civarıydı.Hız göstergesinin arızalı oluşundan dolayı ibre 200 gösteriyordu.Ben devir saatini görünce anlaşılır diye düşünmüştüm.(2000 devirdeydi )Ama öyle olmadı.
Bu sebepden dolayı silinmesini istedim.

aslında ben özür dilerim , haklısınız hiç öyle bir girişimde bulunulabilme ihtimalinin olabileceği aklıma gelmemişti , amacım açık artırma yada .....yarışı değildi , son zamanlarda yeni arkadaşlarımıza hoşgeldin mesajlarının arasında muhabbet konu kısırlığı gibi bir kanıya kapıldım ve yüksel abinin o fotoğrafının üzerine renk olur diye yolladım.Amacım 250 km/h yaptım al bak! değildi ve yine de diyorum ki konu kapanmasaydı hızın iyibir şey olmadığı sosyal mesajını sonuçta yinede hep beraber verirdik.

Etiketler

ilk gelene ücretsiz 4x4 veriyorum, hemde 2008 model...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13590.0

Valla "survival of the fittest" diye birşey var doğada bunun genleri hiçbir evcilde yok... karda kışta hayatta kalır, hemde Istanbul gibi biryerde ;D ;D esasında onun için ormanda yaşamak daha kolay...
Benimde derdim biz bir şans verdik, hayatını kurtardık, bir şans daha verelim çöpte yolda yaşayacağına ev kedisi olsun kaloriferin üstünde otursun sıcak sıcak ;D ....

Arkadaşlar pazar günü toz kaldıracakmıyız..kimseden ses seda çıkmıyor..yaz moduna girdik ne oluyor yavv..

Arka bahçemiz kılıçlı çok çamurmuş aldığım duyuma göre..

güzel duyumlar alıyorsun faruk pazar günü tadına bakalımmı çamurun
paslandım artık temizleneyim biraz :smiley:
gerçi range de vinç yok kalırsa maymun çekermi :smiley:)

sen bas gaza faruk arkandayım birazdan bütün delikanlılar çıkar ortaya
burası delikanlı yuvası değilmi :smiley:

Hadi Yüksel bir ses ver abicim

selam arkadaşlar kütahyada her hafta araziye çıkıyoruz organize yapsın büyüklerimiz hafta sonları değişik şehirlerde buluşalım çok güzel olacağına eminim

(Derinsuavcısı), Fatih (ERLER) ve Cem Çoban (Cemço) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.