Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 600,373
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Jeep34' Alıntı:
Valla şöyle sıkı bir Off-Road aracı hazırlada cümle alem görsün Yücelim :smiley:

valla sıkısını bilmem etaptan geliyorum uğur abi
giderken 2 kere çektiler sonra batan araçları solladım şarj yandı direksiyon ağırlaştı baktık kayış kopmuş tekrar sanayiye bıraktım
ama dönüşte o sinirle geçmediğim yer kalmadı
biraz sürten mtr lastik dışında birşey takmadım araca ama iyi iş çıkaracak gibi
birde otobanda kamyon sollarken kaput açıldı ön cam ve kaputta hasar var, aman dikkat kaputu iki kere kontrol edelim
panik yapsam ya kamyona ya bariyerlere girerdim, toparlamak kolay olmadı
herşeye rağmen v8 başka birşeymiş diyebilirim, alıştıkça çok daha güzel parkurlar çıkaracak :smiley:

Etiketler

selam akadaşlar ben kayseriden ahmet mıchelın lastikleri bayiisiyim off rood işine cj 6 cj 7 ile başladım şu anda standar grand 5200 kullanıyorum .dubaide bir kaç gun test için bulundum daha sanra kayseri motor sporları kulubu kurdum aktıf olarak off rood yapıyoruz ama bu sitede kımseyle tanışamadım belki zamanla tanışırız diyorum ama kımseden ses yok hadı bakalım

Hoşgeldiniz Ahmet, gruptan ses çıkar merak etmeyin :smiley: Gezenbilirde istediğiniz herşeyi bulacaksınız :smiley:

Kendinizi bir de tanışma köşemizde tanıtırsanız iyi olur, aracınızı da yazın, araçlar bölümümüze eklensin , tşkler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0#top

Tuncay (jeeptun) arkadaşım (aynı zamanda hemşerim) hoşgeldin...

Kendini "OFF-ROAD GEZİLERİMİZ - Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde tanıtır mısın... Linki aşağıda.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg81272#msg81272

Candan Durka (candandurka) ve Batuhan Korkut (ladikoffroad) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Mürşat Özkaya (ur-guru) arkadaşım, yarıştaki taklalar seni korkutmamış anlaşılan...

Aramıza hoşgeldin. En kısa zamanda bir araç hazırlayıp gezilere katılmanı bekliyoruz...

cemilcan arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Yeni arkadaşlar ve de eskiler... "nic"lerinizin altına adınız ve soyadınızı açık olarak yazın lütfen...
İsimler ve nic'ler birlikte olursa, sizi hatırlamamız daha kolay olacak.
Gezilerde görüşmek dileği ile... teşekkürler.

evet yücel; senin yeni makinada iş var. olur öyle başlarda vakalar. etabda beraberdik; solladım geçtim dedin de kardeş; sen otoban tarafından geçtin :smiley: :smiley: :smiley: lopez sağlam etab da; yücelin arabası tamamlansın; bu sefer yarıdan dönmeyeceğiz; sonuna kadar çıkacağız inşallah. oktayın şanzımanını kırdığı; tayfun abinin wranglerinin bir kaç yerde batabileceği kadar güzel etab. Ben tüm arkadaşlar için makbuzları kestim; adreslerinize göndereceğim ;D yaşasın amerikan; yaşasın jeep; iyi ki varsın... ;D ;D ;D

Yaa bende gördüm geçenlerde Yuceli gözleri dolmuş oturuyodu Range'in yanında... dedim çek Serkanınkinin yanına sana bir XJ alalım..bakalım kısmet..

Bahadır (swordfish35) arkadaşım aramıza hoşgeldin...
Dileğimiz çamurlu ve toprak kokulu gezilerde buluşmak.

Halil (avcihalil37) arkadaşım aramıza hoşgeldin...
(Bu arada... hemşerilerim çoğaldı)

Ne zaman gidiyoruz? ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=NbkvegPhNNE&feature=related

Yüksel arkadaş çok güzel bi çalışma. Ben Rize'liyim. Bildigim yerler Uzungöl, Ayder, Anzer.
Hayatta 1 kez olsun görülmesi gereken mekanlar. Karadeniz'de hertür yardımcı olurum herkonuda.
Aramızda Rize'li varmı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.