Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 600,727

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Evedilaz bu radyo, telsizi nereden, kaça temin ettin acaba?
Kendim de böyle bir şey düşünebilirim.

onur ark bu radyo telsizi topkapı tim 1 de 3 katta bi telsizci yaşlı amca var ben ondan aldım devamlı ordan ikinci el telsiz alırım zaten tekneye falan bu işin tamirini bakımını yapıyo kendisi ona gittim tesadüf oldu bıraz benim makineye radyo bakıyodum eski amarikan arabalarındakinden nikelajlı ve janjanlı beni tanır zaten evvelden 3.4 telsiz daha almıştım ondan bak yien sana özel bi alet verecem dedi çıkarttı verdi telsizi de var ama ben ugraşıp denemedim dedi .
allah dedim ama telsizinden şebek sesi aldım herşeyi çalışıyo ses alamadım bakalım ark dan tanıyan kullanan çıkarsa yardım istedim inşallah çıkar zaten hem telsiz hem radyo yer puroblemi oluyo bilirsiniz

http://aukcije.hr/item.php?id=230434

bende 1 tanede am fm 40 kanal samlex 1000 var oda harika bi alettelsizci bakalım bu bemoru çalıştıra bilirsem boşa çıkacak ihtiyacı olan bi ark veririm.

valla uğur abi range i oktay teslim aldı dükkana götürdü alındığından beri orda ben bir sefer merak için gidip kullandım :smiley:

herralde bu akşam gider alırım oktay bakımını yetiştirecek inşallah :smiley:

tabi tampon altındaki karlığı ve minibüs görüntüsü veren sarı sisler artık olmayacak
biraz arazi aracına benzesin :smiley:

7 Nisan'da Mustafa bey (MK51) bana hoşgeldin demiş ama ben yeni farkettim.
Herkese hoşbulduk diyor. Keyifli muhabbetler diliyorum.

H.Sedat BAŞAR

Arkadaşların dikkatine :

Gezenbilir 26-27 Nisan Çanakkale-Gelibolu gezisi linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

Arkadaşlar Erhan'ın(erhanranger) babaannesi vefat etmiştir..Başsağlığı dilekleriniz için :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2802.140

4 Nisanda da Uğur bey (Jeep34) hoşgeldin demiş. Gerçekten kusura bakmayın ben bu kısmı yeni farkettim.

Uğur beyin isteği üzerine, size birkaç libya fotoğrafı gönderiyorum.

Şubat 2007 kamp nakli sırasında çekilmiş bir foto. Bu bölge sahra çölünün tam ortasındaki volkanik alan. Fotoğrafta görülenler bilinen denizel çöl kumu değil. Volkanik kayaçların tozu.

1.jpg

Yine kam naklinden bir foto.

2.jpg

Tozlar o kadar inceydiki her yere giriyorlar. Land cruiser konsolu

3.jpg

Burası farklı bir saha, denizel kumlar var ama fırtına olmuş üstümüze geliyorlar. Herkes karavanlara kaçsın..

4.jpg

Son iki fotoğraf geçen haftadan. Şimdi Bingaziye yakın bir bölgedeyiz. Daha sakin bir ortam, çapları bir cm'yi geçmesede çevrede çiçekler var ve gün batımı çok güzel.

DSC04509.jpg

DSC04383_2.jpg

Herkese selamlar

frkbdr' Alıntı:
Yeni projelere yelken açıyorum abi..

valla faruk o konfordan vazgeçmeye deyecek çok sıkı bir proje olmalı... beterböcek cj projesiydi galiba öyleyse efsane bir cj gelmeliki tahoe'yu unuttursun.param olsa ben alırdım tam benim arabam tahoe nasıl yayılırdım belli değil ;D

yücel baba yeni gelişmeler var galiba ladayla vedalaştınmı yoksa ben bilmiyorum gelişmeleri hayırlısı olsun lrye geçtin sanırım ::smiley:

yücel' Alıntı:
valla uğur abi range i oktay teslim aldı dükkana götürdü alındığından beri orda ben bir sefer merak için gidip kullandım :smiley:

herralde bu akşam gider alırım oktay bakımını yetiştirecek inşallah :smiley:

Valla şöyle sıkı bir Off-Road aracı hazırlada cümle alem görsün Yücelim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR