Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,916

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yüksel abi ilk işin lastikler olsun ok144
asfaltta uğultu yapar ama arazide mükemmel.
asfaltta kuru zeminde virajlara 40 ile girilmesi gerekiyo yoksa allah muhafaza savuruyo spin mevzusu.tecrübe konuşuyo az bucuk,
ıslak zeminli asfaltta ise gayet temkinli gidilmesi gerekiyo şehir içi 50 şehir dışı 70 garanti veriyorum .
vede hararet yapmaması için termostatı yenileyin ve ek olarak yeni model ladaların kullandığı çiftli fan ve radyotörü taktırın.
yoksa arazide kendi fanıyla problem yaşarsınız.

teşekkürler serdarcım baya tecrübeli niva kullanıcıları var sitemizde buda yapacaklarımızı bir kere ve doğru biçimde yapmamızı sağlayacak
erhan teşekkür ederim sağolasın
yaşar abi corolla fanının maliyeti ne oldu sanırım düğmeli sistem ve fanı taktırınca pervaneyi sökmek gerekiyormu yoksa o sürekli çalışmaya devammı ediyor su geçişlerinde bu pervane başımıza iş açarmı acaba
bu konuyu lada bölümüne taşırsak daha iyi olur sanırım burayı boşuna meşgul etmemiş oluruz saygılar

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI ATLAMAYALIM ARKADAŞLAR....

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8786.0.html

Yücel , Sizin Niva için sorunsuz ve garantili bir lastik buldum. ;D

618855.jpg

sağol nadir abi işte tam istediğim gibi eminim can da çok beğenir göbeklerede tasarruf ampülü koydukmu tamamdır bu iş ;D

Abi aynı Audi VW grubunun lüks sedanlarda kullandığı 22" krom jant gibi.Al bauhaus'tan krom boya bas bir güzel,oldu sana o jantın aynısı ;D

herkese selam
bugün cj'mi alalı tam biryıl olmuş ve geçen süre içinde ne kadar çok tamirci,parçacı tanıdığımı tahmin bile edemessiniz hatta her iki yakadada çekici telefonu cebimde kayıtlı.jeepimi aldığımdan bu yana her haftasonu biryerleri kırarak gecirdim sayılır ama buradan cjnin dandik olduğu anlaşılmasın hepsi zaman içinde yıpranan,ömrünü tamamlayan parçalardı ve hemen hemen değişmeyen tek bir civatası kalmadı diyebilirim ama sonunda fabrikasyondan daha kalite ve sağlam bir cj ortaya çiktı.ve ilk defa bugün taksim deki parça aldığım dükkandan sadece jeep şapkası alıp çıktım ve kendime galiba bu iş bitti
ama uğraşmaya deydi dedim ve her akşam işten geldikten sonra garaja gidip cj me bakmadan eve gidemiyorum galiba aramızda sıkı bir bağ oluştu (kafayı mı yiyiyorum nedir)
forever cj

bu akşam resim göndermeye çalıştım ama beceremedim biraz bilgisayar özürlüyüm ilk fırsatta kardeşimden yardım alıp göndericem

Tarık Bey hayırlısı olsun da nasıl bitirdiniz bu işi valla :D
Benim liste daha çoooooookk uzun ama bu haliylede gidiyo heryere...

bull' Alıntı:
herkese selam
bugün cj'mi alalı tam biryıl olmuş ve geçen süre içinde ne kadar çok tamirci,parçacı tanıdığımı tahmin bile edemessiniz hatta her iki yakadada çekici telefonu cebimde kayıtlı.jeepimi aldığımdan bu yana her haftasonu biryerleri kırarak gecirdim sayılır ama buradan cjnin dandik olduğu anlaşılmasın hepsi zaman içinde yıpranan,ömrünü tamamlayan parçalardı ve hemen hemen değişmeyen tek bir civatası kalmadı diyebilirim ama sonunda fabrikasyondan daha kalite ve sağlam bir cj ortaya çiktı.ve ilk defa bugün taksim deki parça aldığım dükkandan sadece jeep şapkası alıp çıktım ve kendime galiba bu iş bitti
ama uğraşmaya deydi dedim ve her akşam işten geldikten sonra garaja gidip cj me bakmadan eve gidemiyorum galiba aramızda sıkı bir bağ oluştu (kafayı mı yiyiyorum nedir)
forever cj

tarık bey ben dayanamadım pes ettim cj 'mi satıyorum.sizi tebrik ederim bu başarınızdan dolayı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,713
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

SON KONULAR

Geri