Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,908
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ohannes deyince Orkun, ben de o yüzden merak ettim zaten. Meşhur REM Servis'te performans cihazları yapıyor diye bilirim hala..

Etiketler

teşekkür ederim sağol başlıyoruz mert yavaş yavaş birşeyler yapıcaz
yok yahu can o kadar değil içinden sony teyp bagajda ev kolonları çıktı yeter şimdilik
önce lastik telsiz sonra yükseltme vinç şeklinde olur
sonra arkaya 19'' ekran koyarım
acaba plazmamı koysak :p

ben sığsam olurda kullanamayacaksam niye yaptırayım :smiley: acaba şasiyimi uzatsam önce nivamuzin :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8786.0.html
Kimse vay ben duymadım vay benim haberim yoktu demesin,herkes gelsin ;)

kaporta olarak mümkün değil yeni bir kupa atmak lazım o zaman ki zaten çizilsin kırılsın ezilsin devrilsin diye aldık böyle durursa daha rahat ederiz
ama birkaç kutu sprey boya alayım boyayayım korteje katılma izni çıksın :smiley:
ön koltuklarmı ? eski döşemede olsa bmw cabriokoltukları deri döşeme var :smiley:
yani can ses sistemi değilde döşemeyi ceylan derisiyle değiştireyim diyorum bu sefer başka yerden başlamış olurum ;D

Ahah o da olur abi,değişiklik olur hem.
Bir de jant at madem bu sefer,helalinden bir 20" falan şöyle ;D

tamam can jantlarıda neonlu koyarım
biraz aceleye geldi topladım aracı bağlantı izin verirse resmini koyarım :smiley:

lada.jpg

sanırım anlatmak istediğin böyle birşey can
peki offroad aracı bumudur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,713
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR