fsirin
Karavan Yönetim
Babası kızı rahat etsin diye Tırdan karavan yapmış haberi.
Mucit Baba, Kızı İçin Yüksek Teknolojili Karavan Yaptı Foto..
Mucit Baba, Kızı İçin Yüksek Teknolojili Karavan Yaptı Foto..
Özel mesaj ile gönderdim.Merhaba arkadaşlar
Aracımın sigorta zamanı geldi çattı .
Çok uçuk rakkamlar aldım canım sıkıldı . Geçen yıl bir çoğumuz ankara sigortadan durumu kotarmıştık. Sagolsun Ali bey aracılığı ile bu imkandan yararlanmıştık .
Ben , Ali bey in telefonunu telefonunu tekrar rica ediyorum . Bilen arkadaşlar dan Ali bey in telefon numarasını bulabilirler ise minnettar kalırım.
Teşekkür ederim.
Merhaba, aşağıdaki linke bir göz atmanızı öneririm,Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olacak sizlere 2001 model seat leon var arkaya çeki demiri yaptırmak istiyorum caretta karavan için o kadar araştırma yaptım 2001 model çeki demirli leon bulamadım hiçbir yerde de konusu yok takılabilir mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdide teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz. Karavanınızı güle güle kullanın.Merhabalar,
bu foruma yeni üye oldum. Geçtiğimiz ay ikinci el bir motorkaravan aldım (Peugeot Boxer 17m3). Şimdiye kadar eşimle denizlerde yaptığımız gezileri hem yurtiçinde, hem de yurt dışında karadan yapabilme arzusundayız. Eşimle birlikte yıllarca teknede yaşadığımız ve seyahat ettiğimiz için karavanın kısıtlı alanına alışmakta çok zorluk çekmeyeceğimizi umuyoruz.
Bu foruma üye olmadan önce hayli gözattım. Daha önce tanıdığım arkadaşlarıma da ratlafım bu arada. Forumun bilgi paylaşım eğilimi ise gerçekren takdire değer.
Yollarda ve bu sayfalarda görüşmek üzere...
Ender Yüce