mycamper
Kamp III
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Haldun dostum, 2004 ve sonrası T5.
Haldun dostum, 2004 ve sonrası T5.
mycamper' Alıntı:Cavid bey,
ülke olarak, bazı standartları koyarken, bir şeyler yapalım derken kraldan çok kralcı oluyoruz. TÜV olayı da bunlardan sadece biri bence. Çünkü internette gezinirken avrupada bizim tarif ettiğimiz şekilde yatacak bir düzenek, portatif bir mutfak ünitesi ile yapılmış bir sürü araç görüyorum. Ee bunlara TÜV müv yok mu? Biz ABS'sinden girip başka yerinden çıkıyoruz, aman millet kamp mamp yapar da rahatlar diye engellemeye çalışıyoruz adeta. Bu tür caydırıcı yasalar da ister istemez bizim gibi amacı kamp yapmak, doğada olmak olaninsanları kendi çözümlerini bulmaya itiyor.
Cavid bey, şurada ne kadar ömrümüzün kaldığını kimse bilmiyor, dolayısıyla sizin vesilenizle diğer arkadaşlara benim nacizane tavsiyem, bir şekilde iyi kötü, sizin ayaklarınızı yerden kesen bir aracınız varsa içine uyku tulumunuzu atın ve doğaya çıkın. Gerisi gerçekten teferruat.
Ocak olayını 15 TL'lik bir portatif ocakla da çözebilirsiniz, 700 TL'lik camlı ankastre bir ocakla da. Ama sonuçta yaptığınız şey yemektir. Önemli olan aldığınız zevktir. Ve alacağınız tat ikisinde de aynıdır. Ha millet varsın "gecekondu" desin. Milyarlarca TL'lik full motokaravanım olup, o otelin otoparkında, bu restoranın otoparkında 3-4 gün kalmaktansa, "gecekondu" denilecek bir araçla, bir yaylada, bir dağda özgürce kamp yapmayı hiç birşeye değişmem.