Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 917,703
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

rıfat bey başınız sağolsun kalanlara allahtan sabır diler baş sağlığı dilerim

Etiketler

6 yıl aradan sonra, az önce kar yağmaya başladı; ne güzel!.. :smiley:

Sabahtan zaten belliydi; gri kapalı hava, bu yağışın olacağını ortaya koyuyordu. Meteoroloji de uyarmıştı, Kuzey Ege'ye kar yağabilir diye. Hava soğuk ve her yer kuru olduğu için, kar erimeden kalmaya başladı. Kar örtüsü şimdilik kalın değil ama araçlar, bina damları ve boş yerler, şimdiden bembeyaz oldu.

Hafta sonu hava yumuşayacağı için, çok kalmaz yerde ama olsun çok yararlı... (Kartopu, kardan adam yapacaklara ve tarım için çok önemli olan yeraltı sularına...)

Cavid Sezen

İzmir de bembeyaz!... :eek:

Cavid Sezen

Cnn Türk izle - Canl? tv izle, Bedava tv seyret, Tv kanallar?_1328173456113.png

İzmir'e de kar yağmış derken bir soru usuma geldi; hafta içi hergün, saat 11.00'de, Cnntürk'te Medya Mahallesi'nde, Ayşenur Aslan izleme alışkanlığınız var mı?

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
İzmirler çoğalmalı!... ;)

Cavid Sezen

Cavit Dostum,
Temennilerinize içden katılıyorum,
Aydın mısın?“Kaldır başını kan uykulardan/Böyle yürek böyle atardamar/Atmaz olsun/ses ol ışık ol yumruk ol/Karayeller başına indirmeden çatını/Sel suları bastığın toprağı dönüm dönüm/Alıp götürmeden büyükdenizlere/çabuk olTam çağı işe başlamanın doğan günle/Bul içine tükürdüğüm kitapları yeniden/Her satırında buram buram alın teri/Her sayfası günlük güneşlik/Utanma suçun tümü senin değil/Yırt otuzunda aldığın diplomayı/Alfabetik çocuk ol.Yollar kesilmiş alanlar sarılmış/Tel örgüler çevirmiş yöreni/Fırıl fırıl alıcı kuşlar tepende/Benden geçti mi demek istiyorsun/Aç iki kolunu iki yanına/Korkuluk ol.”Rıfat ILGAZ
Korkuluk damı olamayız?

Cavit dostum,
ön izleme yapmadan gönderdiğim "aydın mısın" başlıklı şiirinin okunamaz olduğunu gördüm.Yineliyorum.

Aydın mısın?
“Kaldır başını kan uykulardan/Böyle yürek böyle atardamar/Atmaz olsun/ses ol ışık ol yumruk ol/Karayeller başına indirmeden çatını/
Sel suları bastığın toprağı dönüm dönüm/Alıp götürmeden büyük
denizlere/çabuk ol
Tam çağı işe başlamanın doğan günle/Bul içine tükürdüğüm kitapları yeniden/Her satırında buram buram alın teri/Her sayfası günlük güneşlik/Utanma suçun tümü senin değil/Yırt otuzunda aldığın diplomayı/Alfabetik çocuk ol.
Yollar kesilmiş alanlar sarılmış/Tel örgüler çevirmiş yöreni/Fırıl fırıl alıcı kuşlar tepende/Benden geçti mi demek istiyorsun/Aç iki kolunu iki yanına/Korkuluk ol.”
Rıfat ILGAZ

Yıllar sonra ( 6 yıl), hem de 10 cm kar gördük!..
Çoluk çocuk, yaşlı genç, kadın erkek herkes sokaklardaydı; kartopu oynayan mı ararsınız, kardan adam yapan mı... :smiley:

Cavid Sezen

Kar 027.jpg

Kar 039.jpg

Gerçekten bu yıl türkiye genelinde güzel kar yağdı.Dilerim bu karın semeresini ülke olarak hasat zamanı alırız :smiley:

Yıllar sonra İzmir'de kar görünce ne yapacağımızı şaşırdık,hemen kendimizi dışarı attık.

Birkaç fotoğraf da ben eklemeye çalıştım.

.
Birgün önce Çine'den geçerken hava o denli güzeldi ki; yoldaki simitçiden birşeyler

alıp karıca kararınca biz de ekonomiye katkı sağladık.

IMG_0079 - Kopya.JPG

derindeniz1' Alıntı:
.
Birgün önce Çine'den geçerken hava o denli güzeldi ki; yoldaki simitçiden birşeyler

alıp karıca kararınca biz de ekonomiye katkı sağladık.

*Uyanık simitçi, dikkat çekmeyi başarmış.. ;D

*Sami Bey, Çine'de başka güzel şeyler de var!.. ;) Umarım atlamamışsınızdır; hava da güzelmiş nasılsa...

Selamlar
Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR