Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 917,916

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Su Günlerde,Arap ülkelerinde olanlari gördükce,Allah binkere razi olsun ulu önder Atatürkten ve bütün sehitlerimizden. Rahmetle aniyorum.Ruhlari sad olsun.

erdenbay' Alıntı:
Vatan sevgisiyle, her karış toprağımız için canlarını seve seve feda eden başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
Ruhları şad olsun.

aminn...

bir karış vatan toprağı için savaşanları minnet,şükran ve çok büyük saygı ile anıyorum.
global ekonomi,özelleştirme,vs vs adı altında çeşitli entrikalarla satılan vatan topraklarını ve zenginliklerimizi gördükçe,o kahramanların hatırası önünde utanç duyuyorum.

alpino' Alıntı:
Fuar Adı Caravan-Salon Dusseldorf
Fuar Açılımı : Uluslararası Karavan ve Kamping Malzemeleri Fuar

Ülke : Almanya
Dönem : 27 Ağustos - 04 Eylül 2011
Sektör: Spor Ürünleri, Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet
Periyod : Yılda Bir
Teşvik : Bireysel Katılım Teşviği, ,
Ana Organizatör Messe Düsseldorf GmbH

Düseldorf 'taki fuar ile ilgili bazı bilgiler

Alıntı böyle yapılıyormuş öğrendim :smiley: Bir önceki mesajda da söylemiştim ama şimdi öğrendiğim için tekrar edeyim bari :smiley: Bu fuara gelecek arkadaşlar ile buluşabilirsek sevinirim. Geçtğimiz fuara katıldım. Gerçekten çok güzel bir fuardı ve aynı zamanda şehirde çok eğlenceliydi. Eşim ile orada olacağız. Alacağımız karavana karar vereceğiz. Eğer o zamana kadar karavanı alırsak son teknolojileri incelemek için mutlaka oradayız. DÜnyanın en büyük karavan fuarı ve sanki bir rüya tavsiye ederim....

Not: Gelmek isteyenler olursa önceki mesajımda yazdığım gibi tanışmak isterim...

taiga' Alıntı:
İzmirden Düsseldorf a SunExpress, Pazar sabah 28 Ağustos sabah 8:35 gidiş, 29 Ağustos akşam 21:35 dönüş tek kişi gidiş-dönüş 248 TL görünüyor...

Ne dersiniz forumdan topluca bir hamle yapalım mı? ;D

Ben o ucagi goremiyorum. Bitmis o bilet. Ayrica gorduklerim pahali. Neredeyse senin gordugunun iki kati.

www.sunexpress.com screen capture 2011-3-19-8-12-28.jpg

İnsel hocam,

S.G. havalimanından çok pahalı uçuş...
Hesaplı olan İzmirden kalkan uçak... ;D
Cumadan gideriz Foça ya...
Ctesi gece havalimanına...
Hop ertesi günde karavancıların cennetine... :D

İnanın gerçekten bir cennet. Sadece son teknoloji anlamında değil Türkiye ile karşılaştırıldığında fiyat bakımından da büyük farkı görüyorsunuz...

İzmir'e gittiğinizde, gezi için yeni bir seçenek sizleri bekliyor:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71261.new#new

Cavid Sezen

Bahçemizdeki erik ağacı da çiçek açtı. Bugün ayrıca gece ve gündüzün eşitlendiği gün. :smiley: Yani pratik olarak baharın geldiği gün.
[attachment=1]

IMG_0817a.jpg

Arkadaşlar şöyle bir keşif gezisi var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71517.msg880756#msg880756

Ilgaz Milli Parklarda kamp imkanı var mı acaba? Internette var yazıyor diyor ama hepsi aynı yerden çıkmış tek yazı.

google'dan Evliya Çelebi sürprizi

Google, Evliya Çelebi'nin 400. doğum yıldönümünü "google.com.tr"de yayımladığı özel logo ile kutluyor.

[attachment=1]

Google Türkiye ana sayfasındaki logoda, at üzerindeki Evliya Çelebi resmi yer alıyor. Logonun üzerine tıklandığında Evliya Çelebi ile ilgili özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.

"Doodle" olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.

Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca, internet kullanıcıları, bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyor.

http://www.t24.com.tr/content/newsdetail.aspx?cat=34&newscode=135001

Cavid Sezen

Google_1301049293331.jpg

gezmen' Alıntı:
google'dan Evliya Çelebi sürprizi

Google, Evliya Çelebi'nin 400. doğum yıldönümünü "google.com.tr"de yayımladığı özel logo ile kutluyor.

[attachment=1]

Google Türkiye ana sayfasındaki logoda, at üzerindeki Evliya Çelebi resmi yer alıyor. Logonun üzerine tıklandığında Evliya Çelebi ile ilgili özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.

"Doodle" olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.

Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca, internet kullanıcıları, bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyor.

http://www.t24.com.tr/content/newsdetail.aspx?cat=34&newscode=135001

Cavid Sezen
Güzel sürpriz. :smiley:

Aşağıdaki linkte de ilgilenenler için Evliya Çelebi sempozyum duyurusu var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71520.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR