100 karavanlık Avrupa standartlarında modern kamp ve karavan alanı
Bursa , Nilüferde belediye başkanımız Sn.Mustafa Bozbey'in çağdaş ve modern atılımlarından birisi daha gerçekleşiyor.
Avrupa standartlarında 100 karavanlık, modern bir kamp ve karavan alanı nilüfer deresinin hemen yanında kurulacak.
Doğası, tarihi mirası,denizi ve dağı ile gezilecek çok yeri olan Bursa'mızın tüm dünyaya da tanıtılmasında katkısı olacak olan bu güzel girişimin, karavan ve kampçılığın gelişmesi adına,diğer şehirlerimize de emsal olacağını sanıyorum.Tesisin bu sene sonunda bitirilmesi planlanıyor.
Kadir Topbaş ta istanbula gelen yüzlerce karavancıdan habersiz. Can kurtaran sahilde yabancı karavanlar park ta duruyor. Hiç bir hizmet yok. Ama giriş paealı otopark parası
Sevgili Hakan
Karavan aldığından haberim yoktu.İnterneti fazla kullanmadıgım için bu tür haberleri geç öğreniyorum.Topikte senin adını görünce merak edip baktığımda süprizle karşılaştım .Herşeyden önce İREM'i kutluyorum. Demekki başarmış. Ocaklar'daki sohbetimizi anımsıyorum da kahkahalarla gülüyorum. Çok sevindirici bir olay.Doğayı bu kadar seven, onun için bir dünya sıkıntılara katlanan arkadaşıma böylesine rahat edeceği bir kampır çok ama çok yakışmış.Kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanzı, doğanın tadını çıkarmanızı diliyoruz. Ayrıca güzel yurdumuzun herhangi bir köşesinde birlikte olmayı istiyoruz.Eğer eşinizde olursa çok daha güzel bir ortam olacağını düşünüyoruz.Tekrar bu güzel olayı kutluyoruz.Perhan-Celal.
Evet bu sürece gelmemiz kolay olmadı İrem'in de kısmen payı var. İnşallah en yakın zamanda güzel yurdumuzun güzel bir köşesinde buluşur yine hep beraber güzel bir kamp yaparız.
Salı günü karavanı satın alıp evin otoparkına getirdim. O günden sonra bir daha aracıma binmedim bile. Yarın öğleden sonra boş vaktim olacak. Bir iç temizlik yapacağım. Ondan sonra fotoğraflarını çeker eklerim.
Hakan bey.Karavanınız hayırlı olsun,kazasız belasız gezmeler.Bende almayı düşünüyorum.Uygun(emekli) fiyatlı,4mt 2-3 kişilik olsa nohut oda bakla sofa derler ya işte öyle bir şey.Yaptığınız araştırmalarda Ankara yöresinde rastladınızmı?2.el olması uygun olur.
Kolay gelsin.
Seyfettin Bey teşekkürler. Aradığınız karavan özellikleri arasına 4 mt yazmışsınız. Çekme karavan mı düşünüyorsunuz. Eğer çekme karavan düşünüyorsanız Ankara'da uygun fiyatlı Güney Karavan ürünleri var. Sahibinden.com da pek çok örneği var.
Daha kaliteli ve küçük düşünüyorsanız bu var mesela;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-3-25-boyutunuda-740-kg-2009-model-sifir-ayarinda-43125425/detay
Seyfettin Bey teşekkürler. Aradığınız karavan özellikleri arasına 4 mt yazmışsınız. Çekme karavan mı düşünüyorsunuz. Eğer çekme karavan düşünüyorsanız Ankara'da uygun fiyatlı Güney Karavan ürünleri var. Sahibinden.com da pek çok örneği var.