Sayın marmariscj7, Sami Abi, Selçuk Abi, Cem, Melih Bey, Ömer Bey, Oğuz Abi güzel mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Allah herkese gönlüne göre versin. İstek ve arzularına kavuşmasını hayırlısıyla nasip etsin.
Hayırlı Olsun. VW T3 Camiasına Hoşgeldin. Araçla ilgili www.volkswagen.gen.tr adresinden bilgi yardım alabilirsin. Orada toplu hareket ederek bişeyler yapıyoruz. Tekrar hayırlı olsun.
hayirli olsun Hakan Bey.
cok saglam ve guvenilir bir karavan almissiniz. kullanimi cok duyarlidir. asfalti, motoru, aracin her aksamini tek tek hissedebilirsiniz. bunlarin yaninda cok da konforludur. T1, T2, T3, T4 ve LT35 kullandim simdiye kadar. hepsinden cok memnun kaldim. o eski saglam ruh hep korunmus. guzel kamplarda ve yollarda kullanmanizi dilerim. bir T3'le yolda olmak, kampta olmaktan cok daha guzeldir.
Hakan bey hayırlı uğurlu olsun.İnan şimdi gördüm ve çok çok sevindim.ALLAH gönlüne göre versin.İyi ve maceralı gezilerinizde sizlere eşlik etmesini ve mutlu kılmasını dilerim. Yollar ve karavancılar yorulmaz, diyelim ve bir yerlerde cörüşmek üzre .SEVGİ ve SAYGILAR.
Türkiye - Almanya Hatta Fransadan yazan üyeler var. Yaş ortalaması 35 - 40 . Kendini bilen bu araca gönül veren arkadaşlar var. Birlikte hareken ederek birşeyler yapıyoruz. Bir neyi yardımlaşıyoruz. Bekleriz.
Cenk, Gökhan Bey, Metin Bey, Erhan Bey güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.
Melih Bey, bir koşuşturmacadır gidiyor. Salı günü karavanı satın alıp evin otoparkına getirdim. O günden sonra bir daha aracıma binmedim bile. Yarın öğleden sonra boş vaktim olacak. Bir iç temizlik yapacağım. Ondan sonra fotoğraflarını çeker eklerim.