Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,874
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Bulunduğum ortamın havasına göre şekil değiştiriyorum arkadaşlar. :D

Büyük bir gerginlik yaşamazsak aşağıdaki avatarı kullanmayı düşünmüyorum.

[attachment=1]

Duruma göre aşağıdakileri kullanabilirim. :D

[attachment=2]

[attachment=3]

su katılmamış klasik görünümüm bu aslında :D

[attachment=4]

psiko.jpg

kelajj.jpg

kaytan.jpg

xj.jpg

Etiketler

Cem su katılmamış resmin de oturduğun iskemleden o kıyafeti neden giydiğin belli.Bende özel günler için (yazlık,kışlık)bulunan bu kıyafetim hiç eskimez her düğün dernektede üniforma gibi giyerim,sırf bu yüzden kilo almıyorum . :D :D :D

enverdede' Alıntı:
Cem su katılmamış resmin de oturduğun iskemleden o kıyafeti neden giydiğin belli.Bende özel günler için (yazlık,kışlık)bulunan bu kıyafetim hiç eskimez her düğün dernektede üniforma gibi giyerim,sırf bu yüzden kilo almıyorum . :D :D :D

+1000 puan enver abi :D Ama bende kışlığı yok. Malum bu tür organizasyonlar genelde yazın yapılıyor. Henüz kaytaramayacağım kış organizasyonuna denk gelmedim. Yakın dostlardan biri kışın evlenmeye kalkarsa ayvayı yedik.. :D

Yusuf kardeşim başınız sağolsun,allah sabırlar versin.

yusuf kardeşim başın sağolsun allah rahmet eylesin
geride kalanlara sabırlar dilerim

İşlerim nedeniyle biraz geç haberim oldu, Yusuf kardeşim başınız sağolsun.

Geride kalan yakınlarına da uzun ömürler diliyorum.

Selamlar, sevgiler.

Yusuf kardeşim, merhuma Tanrıdan rahmet ailenize başsağlığı ve sabır dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

SON KONULAR

Geri