Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,200
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sabah erkenden servise gideceğim diskler ve balatalar yenilenecek far ayarı yaptırdığım halde oradaki cihazla tutmadı değerler farklı çıktı ruhsatım kayıp olduğu için ek1 ile gittim emniyetten dosyanın fotokopisini aslının aynıdır damgası ile gittim dosyada üzerinde 2009 ağustos ayına kadar muayenesi görünüyor ve polisde aynısını söyledi buna rağmen arabanın eski ruhsat fotokopisinde 2007 mayıs ayı tescil edilmiştir ibaresini görüp bu arada muayene yaptırmadığınız için artı ceza ödeyeceksiniz dediler emniyetten aldığımız evrağı gösteriyorum beni ilgilendirmez diyor makbuzu varsa getirin diyor muayeneyi eski sahibi yaptırmış bende makbuz yok diyorum anlatamıyorum sonunda nakil vasıtaları vergi dairesine gittik oradan 2008 ayında muayene harcı yatırıldığına dair makbuzu aldık ancak kabul ettiler koymuşlar oraya çoluk çocuğu hani askerde en kilit noktaya saf askeri koyarlarya komutan yassağ dedi o misal Alman yassağ dedi geçirmiyor.aklı başında biri olsa derdini anlatır çözüm ararsın.bakalım yarın ne olacak stresden ölüyorum.oraya gelen hiçbir şahıs memnun değildi bunu bilen fırsatcılar kurulmuşlar çevreye fren ayarı far ayarı falan filan bir ambulans geldi şöförü ile konuşdum üçüncü gelişim dedi.sanki kusurlu çıkarıp 2. kez ücret ödetmek için uğraşıyorlar.kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama ne yapayım adamların hiç şakası yok gidecek varsa eksiklerini tam yaptırıp öğle gitsin.

Etiketler

Sevgili Yaybek, bu konu hakkinda bir hayli yazmistim. Bulabilirsen bir bak. Ocak tarihli yazismalar. Aslinda cok da gerek yok. Cunku sistemi cozmussun.
http://www.eoeklima.com/FARAYARI/farayari.htm?gclid=CLKRzb6GmpkCFRaA3godXjyzDA
Far ayarini kesinlikle burada yaptir. Tuvun makinasini aldilar.
Evrak konularin icin birsey soyleyemiyorum. Ama arabadaki eksiklikleri giderimek icin iyi bir sistem oldugunu dusunuyorum. . Ben de ikinci gittim. 1. den cikarken cildirmis gibiydim. Ama sonrasinda arka balatalarimin bittigini ve fren hortumlarimin neredeyse patlamak uzre oldugunu gorunce iyiki varlar dedim.
Velhasil kisilerde sakatlik var mi bilemem ama sistem dogru. Daha oncede yazdim. Universitede en basarili ogrencilerimden biri somestr tatilinde erkek arkadasinin kullandigi arabaya bir minibusun carpmasiyla can verdi. Olay Kutahya'da oldu. Sanirim sevgilisiyle ailesini tanistirmaya memleketine gidiyorlardi. Sebep mi? Karsidan gelen minibusun rotunun cikmasi. Birilerinin bunlari kontrol etmesi gerekiyor. Pisi pisine gitti okulun en basarili ogrencisi.
Sevgiler, kolay gelsin, yeni yasin kutlu olsun.

"İnsel varmı hafta sonu ile ilgili bir organizasyon ,ona göre dönüşe gecicem :smiley:'

Valla yagmur ve camur devam ederse bizim is gene yas. Biraz gunes acsa ne guzel olacak. Ama sanirim gidecekler var.

Sevgili Yaybek,

Yeni yaşınızı kutlarım...
Umuyorum bu yıl içinde gönlünüzdeki karavanı hayata geçirip, şahane geziler yapma olanağına kavuşursunuz...

Ahmet bey,

İnanın iş konusuna çok sevindim...

Her gün bir tanıdığımın yada onların yakınlarının işsiz kaldığını duymaktan içimi sürekli kasvet ve umutsuzluk basmaktaydı...

Sizin haberiniz biraz olsun bu umutsuzluğu dağıttı...

Umarım gönlünüzdeki karavana da en kısa zamanda kavuşursunuz...

Sevgili Ahmet(Aslanahmet) inan kendi oğlum iş bulmuş kadar sevindim yeni işine.Haldun'un(taiga) dediği gibi arada iyi haber duymayı çok özlemişiz.Hayırlı uğurlu olsun yeni işin.

Arkadaşlar, Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı 14-15 Mart 2009 da Ankara Haymana'da yapılıyor ve Ankara Grubu izleyici olarak 15 Mart 2009 tarihinde bu organizasyona katılıyor, katılmak isteyen herkesi bekleriz, linke buyrun lütfen,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26186.msg224131#new

Arkadaşlar, 21-22 Mart Kartalkaya Kamp ve Off-Road Etkinliğimiz ile ilgili konumuz açılmıştır, linke buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26482.msg224246#msg224246

mebus' Alıntı:
"İnsel varmı hafta sonu ile ilgili bir organizasyon ,ona göre dönüşe gecicem :smiley:'

Valla yagmur ve camur devam ederse bizim is gene yas. Biraz gunes acsa ne guzel olacak. Ama sanirim gidecekler var.
Aaaaa oralarda yağmurmu var :smiley: burası günlük güneşlik

Bugun gunluk guneslikdi. Umarim boyle gider havalar.

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar, Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı 14-15 Mart 2009 da Ankara Haymana'da yapılıyor ve Ankara Grubu izleyici olarak 15 Mart 2009 tarihinde bu organizasyona katılıyor, katılmak isteyen herkesi bekleriz, linke buyrun lütfen,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26186.msg224131#new
bir aksilik çıkmazsa ordayım başka gelen var mı?

Hatasonu yagisli diyor ama inanmiyorum. Zirt pirt degisiyor tahminler su aralar. Bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri