Semt Pazari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,096
Ynt: Semt Pazari

Emre kardeş,senin portbagaj benm fronteraya olurmu ? 2.2 Gls..yarın fotoğraflarını paylaşacağım.Ayrıca A kasa B kasa ne demek ?Benim frontera hangi kasa nerde anlayacağım ? Ayrıca ava gideceğimden bende vinç almayı düşünüyorum,yukarıda verilen fiyatlara bende vinç alabilirmiyim ? Benm fronteraya vinç takılırmı ? Offroad değil sadece avcıyım,zor doğa şartları yaşanan bölgelerde avlanıyorum,belki elzem değil ama vinç olursa daha hoşuma gider diye düşünüyorum..saygılarımla

Etiketler

gardiyano' Alıntı:
Emre kardeş,senin portbagaj benm fronteraya olurmu ? 2.2 Gls..yarın fotoğraflarını paylaşacağım.Ayrıca A kasa B kasa ne demek ?Benim frontera hangi kasa nerde anlayacağım ? Ayrıca ava gideceğimden bende vinç almayı düşünüyorum,yukarıda verilen fiyatlara bende vinç alabilirmiyim ? Benm fronteraya vinç takılırmı ? Offroad değil sadece avcıyım,zor doğa şartları yaşanan bölgelerde avlanıyorum,belki elzem değil ama vinç olursa daha hoşuma gider diye düşünüyorum..saygılarımla
1997 yılı dahil üretim A kasa, 1998 yılı dahil ve sonrası B kasa oluyor
vinç takılır. elzem değil demeyin. belki 1 kez lazım olur ama o 1 kerede sizi kurtarır. 12000lbs vinç için kurban bayramı sonrasında girimlerimiz olacak. beklemenizi tavsiye ederim. şu anda yaklaşık 6 kişiyiz bekleyen.
aaaaaaaahhh avcılık bende de var sorma.

gardiyano' Alıntı:

ben ölçülerini akşam yazayım kısmetse. ona göre bakarsınız.

İngiltereden ithal 3inc yukseltme kiti. Yani sadece 4 adet yay. Ama opel icin orjinal uretilen. Toplam teslim fiyati 167£ pound.

Bilginiz olsun...

mrdnmz' Alıntı:
Aynisi i bende sordum onler torsiyon hayirdir beni mi opucen diye... yok var dedi 4 yay gelecek onler arkadan kisa olacsk ams dedi...
ben almayayım. son 3 aydır acaip öpüldüm....

Selamlar...Levent kardeş bende vinç listesine girmek istiyorum eğer mümkünse...port bagaj dan şimdilik vaz geçtim ilerde düşüneceğim..Daha elzem olan ihtiyaçlar hasıl oldu..Biliyorsunuz yeni aldım aracımı şu anda görüntüden çok teknik aksamla uğraşmak ve yenilemek istiyorum..Bu arada Ertuğrul usta ve Volkan ın sana çok çok selamları var..saygılar.

gardiyano' Alıntı:
Selamlar...Levent kardeş bende vinç listesine girmek istiyorum eğer mümkünse...port bagaj dan şimdilik vaz geçtim ilerde düşüneceğim..Daha elzem olan ihtiyaçlar hasıl oldu..Biliyorsunuz yeni aldım aracımı şu anda görüntüden çok teknik aksamla uğraşmak ve yenilemek istiyorum..Bu arada Ertuğrul usta ve Volkan ın sana çok çok selamları var..saygılar.
A.SELAM...
KURBAN BAYRAMINDAN SONRA VİNÇ İŞİ HIZLANDIRILACAK...

mrdnmz' Alıntı:
Arkadaslar asagida remi gorulen vinc fiyati 290€ ya dusmustur. Urun avrupadan gelecektir. Dolayisi ile kalitesinden suphe etmeyin. Ya da edebilirsiniz ;D

27836.jpg

27836_3.jpg

27836_5.jpg

27836_2.jpg

Özellikleri yarin yazacagim.

Hadi hayirli alisverisler :smiley:

Ben bugun bu vincten aldim. Alis fiyati 255€ dur.

hayırlı olsun abi, bizim bu vinçleri takmamız için tamponu değiştirmemiz gerekiyormu acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri