Semt Pazari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,107
Ynt: Semt Pazari

Evet yeni fiyatlar geldi.

B Kasa icin snorkel 200tl kargo haric

12000lb vinc 12v 340€

Abs sensorlerinin en ucuzu Romanya da tanesi 320€

Snorkeller hemen teslim digerleri icin beni beklemeniz gerekiyor zira ben gittigimde alip gelicem cunku...

Etiketler

emre bizim araclara arka helozon arıyorum frontera a kasa yada maşka marka 2 yada 3 bakla yuksek bir amatisör bilgin olsun %50 meyillerde bu şekil güzel ama cok esnek geliyor biraz sert olması için uğraşıyorum ivmelenme istediğimgibi değil.avusturyada ki arkadaşlarla görüştüğüm zaman onlarlada hem vikir olduk. birde adamlarda imkan var mazeme bol netsek orayami yerleşsek ;D ;D ;D

otecopel' Alıntı:
emre bizim araclara arka helozon arıyorum frontera a kasa yada maşka marka 2 yada 3 bakla yuksek bir amatisör bilgin olsun %50 meyillerde bu şekil güzel ama cok esnek geliyor biraz sert olması için uğraşıyorum ivmelenme istediğimgibi değil.avusturyada ki arkadaşlarla görüştüğüm zaman onlarlada hem vikir olduk. birde adamlarda imkan var mazeme bol netsek orayami yerleşsek ;D ;D ;D

yakın zaman da Avusturalya ya uçarsak ben hallederim ;D ;D şimdilik avrupa dan bakarız... ama bak tekrar yazıyorum ben anlamam öle helezon lazım şu lazım bu lazım bana tam olarak toyota marka corolla arka amötisör dicen ki ben anlıyım yoksa helezon diye sana far grubu getirirsem şaşma ;D ;D ;D

dr_musty' Alıntı:
vinç fiyatı nedir acaba? eğer giderseniz bir vinç alabilirim..

mrdnmz' Alıntı:
Evet yeni fiyatlar geldi.

12000lb vinc 12v 340€

Snorkeller hemen teslim digerleri icin beni beklemeniz gerekiyor zira ben gittigimde alip gelicem cunku...

biraz beklemek gerekebilir işin içine kargo girince fiyat uçuyor o yüzden kendim getiriyorum.

bekleriz.. ben takipteyim ,gideceğiniz zaman buradan paylaşırsanız paranızı çıkarırım ..

mrdnmz' Alıntı:
25mm genisliginde ve 5metre max uzunluga sahip kancali strap.

Her evin ihtiyaci olan bu kancali straplarin fiyati da 16€ karsiligi TL dir. Tasimasi bana ait ilaveten kargo gerekirse size ait.
4 ü 1 yerde 16euro.? ise ben 1 takım isterim.

Arkadaslar asagida remi gorulen vinc fiyati 290€ ya dusmustur. Urun avrupadan gelecektir. Dolayisi ile kalitesinden suphe etmeyin. Ya da edebilirsiniz ;D

27836.jpg

27836_3.jpg

27836_5.jpg

27836_2.jpg

Özellikleri yarin yazacagim.

Hadi hayirli alisverisler :smiley:

berlan firması web te araştırdım. almanya da üretim yapan bir firma. sadece vinç yapmıyor. google arama motorundan görsellerde berlan diye arattırılırsa tüm üretimi görülüyor. ayrıca avrupada tüm ülkelerin web satış sayfalarında ürünleri var.

VİNÇ TEKNİK ÖZELLİKLERİ TERCÜME

KIRMIZI AKÜ KABLOSU YAK. 175 CM
SİYAH AKÜ KABLOSU YAK 180 CM
KABLOLU UZAKTAN KUMANDA YAKLAŞIK 350 CM

MAKSIMUM ÇEKME GÜCÜ TAMBUR İLK SARIM 5440 KG 12000LBS
ÇEKME HIZI YÜKSÜZ BOŞTA 3.5M/DAK
MOTOR GÜCÜ 4000 W
ÇALŞMA GERİLİMİ 12V
3 KADEMLİ SANZIMAN
SANZIMAN ORANI 265:1
ÇELİK HALAT 28M ÇAP 9.4 MM
MONTAJ DELİK ÖLÇÜLERİ 254X114 MM
BOYUTLAR YAKLASIK 562X160X210MM
AĞITRLIK YAKLAŞIK 40 KG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri