yükseltme sonrasında benim aldığım amortisörlerden birinin patlak olduğunuz anladık, taktıktan bir hafta sonra, aldığım firma da hiç oralı olmadı ve değişime gitmedi, hatta IRO nun da kesinle değişim yapmadığını üzerine basa basa belirtti.Aslında sert değil olması gerektiği gibiymiş Kerem. Sertliği aracın üstünde vinç, offroad tamponu vs var gibi hesaplıyorlar. Onlari takinca. Tam da olması gerektiği gibi oluyormuş
bunun üzerine de bu konuyu direk USA da şirket merkeziyle uzun uzuuunnnn görüştüm, en az 5-6 tel konuşması ve 10-15 mail
yetkili bu amortisörün sert olduğunu ama yol kullanımı için daha uygun olduğunu, yol tutuşunu iyileştirdiğini bildirdi. bende bilstein 5125 alsaydım daha iyi olur muydu diye sordum, IRO yetkilisi de çok daha iyi olacağını, doets tech teki yol tutuşun kalmayacağını ve aracın orijinal ayarlarına geri döneceğini ( daha yumuşak), arazide de daha iyi artikülasyon sağlayacağını belirtti ki bu zaten bir jipde en önemli mevzu. bir foto ekledim durumu anlatabilmek için.
burada aracın amortisörleri açmasa imkanı yok yol alamaz, ya da taklaya gelir.
bence vinç ya da demir tamponda bile bu sertlikteki bir kit gerekli açıyı açamaz.
benim kit de buydu
WJ 4" Lift Kit - Iron Rock Off Road