Selamlar... Satılık 2.8 HILUX

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ktmalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,246
Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX

Yav...
Şimdi farkettim...
Adaşmışız...

Hayırlı satışlar yeniden... İnşallah sizin gibi titiz birine gider...

Etiketler

Güncel,
Alp kardeşim, Allah gönlüne göre versin

Biraz daha resim...

IMG_0031.jpg

IMG_0045.jpg

IMG_0030.jpg

IMG_0033.jpg

ktmalp' Alıntı:
sen var ya sen.... Güle güle kullan...kazasız belasız... :smiley: :smiley: :smiley:
Yok olm geçen sms atmışsın, almadım VX80 falan. Ne işim var deli mi şeyetti ;D ;D ;D BJ60'ı sattığım gibi 64 adet kulpsuz Ata altını aldım, sağolsun Kaddafi kardeşim de para kazandırdı bana bir miktar ;D ;D ;D Almadım almak gibi bir planım da yok :-*

Ahmet in sitesinde gördüm, Umut arkadaşımızın VX 80 i diye...Ne biliiim...Ehhh... yinede hayırlısı...

umutcelikel' Alıntı:
Yok olm geçen sms atmışsın, almadım VX80 falan. Ne işim var deli mi şeyetti ;D ;D ;D BJ60'ı sattığım gibi 64 adet kulpsuz Ata altını aldım, sağolsun Kaddafi kardeşim de para kazandırdı bana bir miktar ;D ;D ;D Almadım almak gibi bir planım da yok :-*

Gülü Güle hayırlı yerlere değerlendir Umut Kardeşim..

yanlız aklıma takıldı,

bunlarda LSD'mi var %100 mü.? ;D ;D

sevgilerimle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR