Scooter Motor için Mini Römork?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertemcoz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,934

sertemcoz

Yeni Üye
Selamlar;

Scooter motorum mevcut ve ben motor ile ege sahiilerinde çadır kurmak istiyorum sizde taktir edersiniz ki motorun üzerine hepsini sığdırmak biraz zor oluyor. Bu sebepten dolayı arkasına takabileceğim ve içerisine eşyalarımı koyabileceğim bir çeki sepeti yapmak istiyorum. Fakat yük dağılımı v.s. hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim. amacım resımdeki gibi bir şey yapmak ama benim motorumun burdaki gibi arkasında 2 tekerlek yok malesef Sad Bu tip bir şeyi daha önce yapmış olan var ise ve planlarını paylaşırsa cok sevinirim.

1.jpg

Etiketler
Ynt: Scooter Motor için Mini Römork?

Sürüş dinamikleri açısından motorsiklet arkasında römork çekmenin tehlikeli olacağını düşünüyorum. Kanunen de yasak olması gerekir. Bu konuyu motorsiklet bölümümüzde açarsanız daha doyurucu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ynt: Scooter Motor için Mini Römork?

ilginize çok teşekkür ederim. konuyu motorsiklet bölümüne açtım fakat daha sonra romörk kısmı olarak burayıda gördüğüm için emin olamadım. birde buraya açtım. sürüş dinamikliği açısından uyarınızı dikkate alacağım fakat örnekleri mevcut olduğu için halen kafanda bir soru işareti mevcut.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR