Schöffel Franklin Teknik Gömlek (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gabara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gabara

del mundo
Yer
izmir
Garantili outdoor ürünleri satan ve cok saglam bir Alman markasi olan Schöffel`den patentli MTS (moisture Transfer System) ve ACF (Active Comfort Fabric) özellikleri olan nanaoteknolojili kumaştan üretilmiş outdoor ve günlük kullanıma uygun şık gömlek.
Outdoor gömleklerin standart özelliklerinin tümünü barındırmaktadır. Ütü gerektirmez, çabuk kurur, teri dışarı atar böylece hep kuru kalırsınız. Kir tutmayan sağlam kumaşı aynı zamanda güneşin ulrtaviyole ışınlarındandan koruyan filtre özelliğine de sahiptir. Kollardaki dügmeler sayesinde ister kısa ister uzun kollu olarak giyebilirsiniz. İki adet gizli göğüs cebi ve sırt kısmındaki özel havalandırma mevcuttur. Yeşil ekose kumaştır.

Beden Alman ölçülerine göre S-Small ancak aynı ürünün XS-Extra Small bedeni de olduğundan kendim M-Medium giydiğim için bana tam gelen bir gömlek. Piyasa fiyatı 65 Avro (yaklaşık 130 TL), ben 65 TL'ye bırakıyorum.

fotograf071.jpg

fotograf081.jpg

fotograf101.jpg

ACF.jpg

MTS.jpg

Etiketler

Ynt: Schöffel Franklin Teknik Gömlek (SATILDI)

Schöffel gömleğin fiyatını 43 TL yaptım. Bunun dışında aynı özelliklere sahip ancak başka markanın teknik gömlekleri de var elimde. Onlar kısa kollu ve farklı renklerde. Onların da fiyatı 23 TL. Yakında fotolarını koyarım buraya. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri