Sayın Muhsin Yazıcıoğlu Vefat Etmiştir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,133

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
Sevgili hemşerimiz değerli siyaset adamı BBP partisi genel başkanı sayın MUHSİN YAZICIOĞLU elim bir helikopter kazasında hayatını yitirmiştir tüm Türkiye ye ailesine başlığı diliyorum
aynı kada hayatını kaybeden diğer altı kişinin de ailelerine taziyelerimi sunuyorum
Mekanınız cennet olsun Seni çok özleyeceğiz Muhsin başkan

Etiketler

Ynt: Sayın Muhsin Yazıcıoğlu Vefat Etmiştir

öncelikle amacımız burada siyaset yapmak değildir.

ülkemiz önemli bir dava adamını kaybetmenin hüznünü yaşamaktadır. Sn. Muhsin YAZICIOĞLU'nun ailesine ve ve tüm sevenlerine başşsağlığı diliyorum.
saygılarımla.

Kazazedede yitirdiğimiz tüm insanlara allahtan rahmet , yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim ,tüm ulusumuzun başı sağolsun.

Son haber gelene kadar benimde umudum vardı Allah mekanlarını çennet etsin ailelerine sabır ihsan eylesin...

SİVAS ÜŞÜYOR...

TÜRKİYE ÜŞÜYOR...

TÜRK DÜNYASI ÜŞÜYOR...

SİZLERİ UNUTMAYACAĞIZ, TÜM TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN...

daha bisey belli diil şu saat itibarı ile bulunamadılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR