Merhaba,
WESTFALİA t2- t3 Arıyorum uzun zamandır.
sahibinden.com dakilerin hepsini biliyorum bunların dışında önerebileceğiniz varsa bekliorum.
teşekkür ederim
Merhaba,
WESTFALİA t2- t3 Arıyorum uzun zamandır.
sahibinden.com dakilerin hepsini biliyorum bunların dışında önerebileceğiniz varsa bekliorum.
teşekkür ederim
Kocaman aracin ici cok sacma dizayn edilmis. Anlamiyorum bu insanlar bir hic arastirmiyorlar mi icini yapmadan. Icinde birsey yok hemde 33.000 TL yok artik.
Kocaman aracin ici cok sacma dizayn edilmis. Anlamiyorum bu insanlar bir hic arastirmiyorlar mi icini yapmadan. Icinde birsey yok hemde 33.000 TL yok artik.
Yinede bu ustundekiler ile o fiyati etmez. Yusuf abinin bir dunya masraf yapip, zaman, para harcadiktan ve guzel bir kamper yaptiktan sonra o fiyatlarda sattigini unutmamak gerekir.
Bence guzel bir arac ama bu tip araclar her zaman gezebilecekler icin guzel. Hafta ici calisan ve sadece hafta sonu kullanabilecek insanlar icin fazla buyuk ve gereksiz kaliyor. Insallah surekli karavanda yasamak isteyen birileri daha cikarda araci alip gezmeye baslarlar.
zannedersem gezenbili 'rlerden birine ait tanıdık bir karavan rengi ve görüntüsü beni çok cezbetti gerikalanı ile ilgili yorum yapamıyorum çünkü fazla bilgim yok aracı tanıyan veya bilenler varsa yorumlarını beklerim ;D
zannedersem gezenbili 'rlerden birine ait tanıdık bir karavan rengi ve görüntüsü beni çok cezbetti gerikalanı ile ilgili yorum yapamıyorum çünkü fazla bilgim yok aracı tanıyan veya bilenler varsa yorumlarını beklerim ;D
Çok güzel bir karavan gibi gözüküyor geçen yıl çanakkale'ye yapılan gezide resimlerini görmüştüm aktif olarakta kullanılabilen bir araç oldugunun kanıtı oluyor,ben araca bayıldım
Batu'yu tanırım aracına çok titiz bakan bir karavancı. Beraber bir gezi yapma imkanımız olmuştu. Tüm aile olarak, karavncıdırlar. Aracı bende yakından gördüm. Çok temiz, orjinal bir araç. Bu tür araçları düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat bence.