yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Sanırım bir kaç aya kadar büyük ihtimalle karavan alacağım.Çok fazla bilgim yoktu fakat karavan sayfasını ve sizlerin değerli paylaşımlarını okudukça bilgileniyorum.Tek kişiyim ama nedense ALKOVEN tip karavan saplantım var.Camper istemiyorum.Ve karavanda uzun süreli yaşam planlarım var.Malum sitede çok fazla seçenek yok aslında.Fiyatlarda çok orantısız.Benim için için yavaş gitmesi rampalarada bayılması araç içine çok ses alması çok önemli değil.Basit ve sorunsuz olsun yeter.Bu sebeple eski düz dizel fordlara ilgi duyuyorum.Sonuçta alkoven rahattır konforludur ama onu götüren araç sorunluysa bir anlamı yok.Çünkü hareket halinde olmak önemli benim için.Önümde 3-4 ay var araştırmalara ve sizlerin tecrübelerini okumaya devam edicem.Araba konusunda tecrübesiz sayılmam.Grand cherokee ve şu an sahip olduğum 1975 model 115 kasa Mercedesim ve diğer arabalarım sanayilerde beni oldukça tecrübe sahibi yaptı
.Linkini verdiğim araç bana çok yakın .Havalar düzelince gidip görücem sahibi ile oturup konuşucam sizede buradan aktarırım izlenimlerimi.Her şey için teşekürler.