ismailnural
Yeni Üye
Sizce ederi nedir? Bu tarz bir karavan için ne kadar harcanmalı?Pahalı
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not: Uzun süreli yaşamayı planlıyorum.
Sizce ederi nedir? Bu tarz bir karavan için ne kadar harcanmalı?Pahalı
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hee 360 bin tl ,bakmasak daha iyiLand Rover Defender Anadolu Aslanı 4x4 Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 534412367
Bizdede böyle karavanlar varmış bakmak isteyen olur diye linki atıyorum
Şahsi fikrim güzel alınabilir fiyatta ucuk değil tabi anlayan birine göstermek lazım panelvanlara 80-120 isteyen var onlara nazaran bu daha kullanışlı524516144 numaralı sahibinden ilanına çok sıcak bakıyorum. İçinde 2 sene kadar sabit yaşamayı düşünüyorum. Düşüncelerinizi alabilirsem harika olur.
Resimlerindeki araç boyutuna bakınca hiç normal değil.
Muhtemelen arka tekerlekten itibaren kasa bitimine kadar olan mesafenin uzun olduğunu düşünüyorsunuz. Evet biraz uzun gibi. Karavan bildiğim kadarıyla Can Karavan yapımı. yapıldığı yıllarda bunlar normal karşılanıyordu galiba. Bunun haricinde Fazer karavan üretimi bir tane BMC vardı. O benim çok dikkatimi çekmişti. Arka dingilden sonra neredeyse bir tane ayrı yaşam alanı oluşturacak mesafe vardı.Resimlerindeki araç boyutuna bakınca hiç normal değil.
İlginç.ACİLLLL!!!!!!! TÜRKİYE'DE İLK! JAKUZİLİ KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 911708409
Sahibinden satılık Sıfır Motokaravan 40.000 TL' ye Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Jakuzivan