Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,975
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17256.msg1372879.msg#1372879
PSAGrubu araçlar uzun km yapabilen motorlara sahiptirler. Benim aracın 290.000 km de ve sorunsuz. Usta bu araçların 700.000 km yapan ve orijinal motorluların olduğunu söylüyor. Ancak yağ, filtre bakımları aksatılmamalı. Zaten bu araçların aslı ticari kamyonet. Elbette km yapıyorlar. Nadiren az km ki bulabiliyorsunuz. Örneğin benim önceden aldığım karavan dönüşümü yapmadığım araç 70 binde idi. Ancak araç hacizden depoda 4 sene yatmış. Böyle araç bulmak zor tabii. Dilediğiniz bir araç bulmanızı temenni ederim.

Etiketler

Temenniniz için teşekkürler Mehmet Ali bey.
Yazdıklarınızda haklısınız. Ancak insan yine de, en az km. yapmışını, en iyi kaportalısını, en donanımlısını, en uygununu, en şöylesini, en böylesini vs. istiyor.

Bu arada yukarıda belirttiğim aracın sahibiyle görüştüm, araç "özel amaçlı, yandan camlı panelvan" olarak kayıtlıymış.
Ruhsatı değiştirelim, değiştirirken hadi bir de planla oynayıp duş-wc ekleyelim, güneş paneli de olsun derken beni aşan maliyetler çıkıyor karşıma.
Bu haliyle de sanırım ZTS epeyi can yakar.
Benim açımdan yânisi; Aşağısı sakal, yukarısı bıyık... :(

Trafik sigortası yüksekmi çıkar, nedeni nedir?

Yüksek çıkar.
Ambulans, itfaiye gibi araçlarla aynı kefeye kondugu için.
Motokaravanlar da yaklaşık iki ay önceye kadar bu kategoride değerlendiriliyordu ve acayip rakamlar ödeniyordu ZTS'na.

Ama özel amaçlı panelvan yazıyormuş,sigorta panelvan olarak ödenmezmi,sigortacıya plakadan hesaplatılabılır,yada sahibi en son ne yatırmış söyledimi?

Maalesef sormayı unuttum.
"Özel amaçlı" İşte sihirli o iki kelime ;)

Hımm anladım,özel amaçlı yazınca sigorta değişiyor,motokaravan olarak ruhsatı neden çıkartmamışki,proje çizilmiş,yoksa yapılan tadilat projeli değilmi?

Bir dostumla fikir jimnastiği yapacagız önümüzdeki hafta içi.
Duruma göre Belki görmeye giderim.
O zaman öğreniriz her şeyini.

İlanda çok ayrıntı yok amabuda uygun gıbı,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-sevdigim-karavnimi-satiyorum-194801270/detay

nette karavandan ziyade römork işini görecek bisikletleri piknik ve balık avı malzemelerini hamak tüp mangal masa vs yi hazırda tutacak bir römork bakıyordum.

böyle bir ürünün artı ve eksileri nelerdir.

amacım yük taşımak daha çok yazın kısa mesafelerde kullanılacak .

başka tavsiye edebileceğiniz ürün varmıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-romork-kompozit-taksi-romorku-karavan-tipi-151277794/detay

fiyat olarak bana cazip geldi .

1512777940db.jpg

1512777947bs.jpg

15127779407k.jpg

Bunları bılıyorum,çok sağlam,ömürlük römorklar...

Offroadcular ilgilenebilir,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-landrover-defender-4x4-offroad-karavan-195285836/detay

Ankara'da ikamet ediyorum
Eski Model alkovenli ford arıyorum. Çevre nizde tavsiye edebileceğiniz karavan varsa bilgi verirseniz sevinirim iyi geceler

paylaşım çok az satılık karavanlarla ilgili.satılık karavanlara bakıyorum da .kafam çok karışık.

vehbi42' Alıntı:
Ankara'da ikamet ediyorum
Eski Model alkovenli ford arıyorum. Çevre nizde tavsiye edebileceğiniz karavan varsa bilgi verirseniz sevinirim iyi geceler

Malum ilan sitesinde 5 - 6 tane var. ama beğendiğim iki tanesinin linkini veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-kisa-bir-sureligine-fiyat-dustu-satilik-alkovenli-ford-karavan-177004370/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-ford-karavan-emsalsiz-53-bin-kmde-196416845/detay

Özellikle Mersin'de ki resimlerde çok güzel duruyor. Bazen resimler aldatabiliyor tabii, görmek lazım. Görülüp beğenilirse ve iyi bir pazarlıkla alınabilir gibi geliyor bana.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR