Hymer in alkovan (Sağ-sol-ve uzun ön cam orjinal değil). .Aracın ön camındaki güneş önleyici binek araçlarda kullanılan güneşliktir 2 tane alınıp yan yana konmuş orjinal değil.Masa sonradan yapılmış orjinali mutfak tezgahının üzerindeki formika ile aynıdır birde buzdolabı orjinal değil--orjinali 3 sistem çalışan elektrolüx tür-- ancak buzdolabı iyi çalışıyorsa değişmiş olması eksi değil artıdır daha yüksek model bir buzdolabı konmuş .Resimde görünenler bunlar ancak --orjinal değil-- satırlarım alıcı arkadaşları tedirgin etmesin bu yazdıklarım aracın alınması için engel değil sadece gözüme çarpanları yazdım tekrar ediyorum araç resimden oldukça temiz gözüküyor.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla..
malum satış sitesinde görülen makyaj karavanları biraz daha uygun fiyatla satılıyor, makyaj karavanlarından birini alıp, makyaj aynası ve masası gibi kısımları iptal edip, yerine yatak vs koysak ileride trafikte, muayenede vs de herhangi bir problem yaşar mıyız?
foruma yeni üye oldum. benim aklıma takılan şöyle birşey var.
sizce avrupa malı 2. el bir çekme karavan almak mı mantıklıdır yoksa yerli ve sıfır bir karavan almak mı?
örneğin aşağıdaki 2 karavan ilgimi çekti. bunlardan birini mi alırdınız yokda erba 525 gibi birşey mi?
(bütçe 20000 civarı)
Bir çok yerli karavan yapım kalitesi ve donanım açısından Avrupa lı rakiplerinin çok gerisinde ne yazık ki.
Gövdesinde bir su sızıntısı falan yoksa ingiliz malı karavanı düşünmeden seçerdim ben olsam...
Midibüsten karavan yapmayı düşünenler için değerlendirilebilecek bir araç...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-bu-genislikte-zor-bulunacak-karavan-arac-56bin-km-de-161579785/detay
Midibüsten karavan yapmayı düşünenler için değerlendirilebilecek bir araç...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-bu-genislikte-zor-bulunacak-karavan-arac-56bin-km-de-161579785/detay
Arkadaşlar;iyiki varsınız,benimgibi ilk karavan sahibi olmak istiyenler için sizlerin deneyimlerinden,tercüelerinden çok yararlanıyoruz. emeği geçen arkadaşlara teşekür ediyorum.
Arkadaşlar benimde bir ricam olacak,s... c.. 148601142 nolu ist.sarıyer satlık ararcı yakından tanıyan veya o civarda oturan arkadaşımız varmı,birde bu aracın fiyat ve değerlendirmesini yaparsanız çok memmun olacağım.Teşekürler..
Hymer in 1900 cc olması sıkıntı yaratır.Aynı motor kapasiteli bu hymerin eşini kullanan bir kaç arkadaşım motordan yana sıkıntılı idi.Arkadaşlarımın aracını bende sürdüm sıkıntılarında haklılar motor zayıf kalıyor.
Arkadaşlar;iyiki varsınız,benimgibi ilk karavan sahibi olmak istiyenler için sizlerin deneyimlerinden,tercüelerinden çok yararlanıyoruz. emeği geçen arkadaşlara teşekür ediyorum.
Arkadaşlar benimde bir ricam olacak,s... c.. 148601142 nolu ist.sarıyer satlık ararcı yakından tanıyan veya o civarda oturan arkadaşımız varmı,birde bu aracın fiyat ve değerlendirmesini yaparsanız çok memmun olacağım.Teşekürler..
ilhan bey bahsettiğiniz araç bu olsa gerek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-4-kisilik-citroen-jumper-2007-model-155-bin-km-sifir-148601142/detay
bu aracı yapan arkadaş gezenbilirde bir başlık altında yapım aşamalarını paylaşmıştı,bu açılıp yatak olan koltuğu özel olarak yaptırdığını belirtmişti
Arkadaşım teşekür ederim bilgilendirmeniz için.bu araç yayından kaldırılmış,sanırım satılmıştır,sahibi öyle bir şey söylemişti,ama yinede yapım aşamasını inceliyeceğim,kısmetten öte olmaz....
O araç turan abimizin yaptığı ilk araç olan Paşa'dır.Şİmdiki satan sahibi de istanbulda beden eğitimi öğretmenidir.Aracı 50.000 TL'ye satmıştır.Ben de kaçırdım o aracı.