Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,663
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Merhaba,
Araç hakkında bilgisi olan veya inceleyen varmıdır? Uzun zamandır ilanda , karavan firmalarının standart imalat için istedikleri rakamlarda olmasına rağmen pek itibar görmüyor gibi.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-en-luksu-en-ucuzu-vip-mobil-ev-yok-yok-94552684/detay

Etiketler

carpediem69' Alıntı:
Merhaba,
Araç hakkında bilgisi olan veya inceleyen varmıdır? Uzun zamandır ilanda , karavan firmalarının standart imalat için istedikleri rakamlarda olmasına rağmen pek itibar görmüyor gibi.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-en-luksu-en-ucuzu-vip-mobil-ev-yok-yok-94552684/detay

Siyah koltuklarından, (yanlış görmediysem) vitrifiye wc'sinden ve (tahminen) kötü planından dolayı olabilir mi?

Hakikaten 30.000km de olabilir mi?Eğer doğruysa,bu fiyata alınır mı?Aracı tanıyanımız var mı?

http://www.araba.com/4156859/Fiat-50-NC-Karavan#xxlresim

herkese merhabalar.forumun genelde başka konularıyla ilgiliyim ama karavanla ilgili bi ihtiyacım doğdu.aslında karavan hayatımın her aşamasında aklımda ama imkansızlıklar nedeniyle daha sahip olamadım.benim karavan ihityacım normal bir wv transporter.5+1 ruhsatlı arka koltuğu yatak yapabilmem ve bi musluk bi ocak bide masa.şöför koltuğu ve tekli yolcu koltuğuda dönerli olup masa etrafında 4.5 kişi yemekte yiyebilmem.genelde av, balık, dalış ve genel seyahatlar olarak düşünürsek aracın küçük ve seri olması benim için daha önemli.ama bunu3.4 sene evvel hayata geçireyim dedim ama gerçekler yüzüme bir tokat gibi çarptı.80-85 model wv araçların fiyatları 2000 model bi karavan olmayan transpoter alıp içini döşettirseniz daha ucuza denk geliyor.zaten hayatımda 2 tane 2.el araç aldım biri 4X4 yaptığım masrafın hatti hesabı yok.alırken baktırdım bi şey çıkmadı satarken biri boyalı biri kazalı, boyalı çıktı yani hesabı kitabı yok.bu 2.elin satanların, alanların amacı ne neler dönüyor anlamış değilim.2.elin gizemini ben daha çözemedim.geçen sene sıfır araç aldım rahatladım.hayatımdada eski ne varsa yer vermemeye çalışıyorum.şimdi gözüme bir çekme karavan takıldı modeli eski 2.elde teredütüm devam etmekte trafikte kullanacak olsam hayatta almam ama bahçeme 2 göz oda koruluk gibi bi şey yapmayı düşünüyorum.tahminimce 2000tl civarında bi masrafla bi mutfak ve bi oda yapıp çatısını kapatabilirim.sağolsun memleketteki ustalar yüzünden bizde usta olduk işçiliğini kendim yapabilicem çok şükür.çok lüks bi şeyde olmasına gerek yok.ama arazi elektirik problemi var.belediyeyle uğraşmakta istemiyorum açıkçası elektrik olmasınada gerek yok.alt tarafı hafta sonu avdan geldiğimde güvecimi yapar biraz uzanırım veya kitap okurum.zaten tek kişi kullanıcam.benimde aklıma ev yerine çekme karavan almak geldi.hemde bahçeler arasında farklı bir havası olur diye düşünüyorum.
gözüme şu karavan takıldı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-ben-olsam-hemen-alirdim-98924207/detay/
fiyatı fazla.acaba pazarlık edersem gönlümden 4.000 geçti ama 5.000e felan bitermi diye düşünüyorum.bende ev için işimden kalmadan mesai harcamadan ev işini halletmiş gibi olucam.karavan 17 senelik
sizlere danışmak istediğim 5.000 tl sizce bu karavan için uygun fiyatmı.
5.000 liraya vermediğini var sayarsak 6.800 lira 17 senelik karavana vermek yerine tahminimce üste 3.000tl verilerek 10.000tlye bu tarz bi sıfır karavan alınabilir mi ?
veya sıfır fiyatları ne kadardır.önerileriniz nelerdir.
biraz uzun oldu şimdiden herkese teşekkürler ;D
ilerde güzel bi 4x4te alabilirsem o zaman trafiğede müsait bi karavansa tarfiktede kullanabilirim.

Sayın Karter,sadece rumuzu olan arkadaşlara böyle hitap edebiliyoruz ....çekme karavan konusunda araştırırsanız forumda bir hayli geniş bilgi bulabilirsiniz ancak ben kısaca biraz bildiklerimi aktarayım.Baktığınız karavan'ın sıfırını tahmin ettiğiniz rakkamlarda bulmanız biraz zor,bulsanız dahi iyi bakılmış 15 yıllık karavan gibi olmayabilir,önerim belli başlı karavan imalatçılarının sitelerine girip bakmanız Pino-saly-başoğlu gibi.İncelediğiniz karavan şu an Anamurda yakında eskişehire gelir dendiğine göre zaten gezen bir karavan olduğu belli,sizin dikkat edeceğiniz ruhsat gerektirmeden kullanabilmek için 750 kg dan hafif olması,ilandaki karavan 690 yazıyor(3.70 boyundaki bir karavan bu kilolarda olabilir).Bahçede kullanırsanız elektrik probleminizi güneş panelleri ve yaşam aküsüyle çözebilirsiniz(bu konuda karavan teknik bölümünde epeyce tartışıldı bakarsınız)fiata gelince bu satıcı ile alıcı arasında ki bir olay sıfır fiatları ile kıyaslandığında istenen rakkam çok yüksek görünmedi bana,Hendikapı içerde wc sinin olmaması gibi göründü bana ancak dışına ilaveler yapabileceğinize göre bunuda halledersiniz ...hadi hayırlısı.

enverdede' Alıntı:
Sayın Karter,sadece rumuzu olan arkadaşlara böyle hitap edebiliyoruz ....çekme karavan konusunda araştırırsanız forumda bir hayli geniş bilgi bulabilirsiniz ancak ben kısaca biraz bildiklerimi aktarayım.Baktığınız karavan'ın sıfırını tahmin ettiğiniz rakkamlarda bulmanız biraz zor,bulsanız dahi iyi bakılmış 15 yıllık karavan gibi olmayabilir,önerim belli başlı karavan imalatçılarının sitelerine girip bakmanız Pino-saly-başoğlu gibi.İncelediğiniz karavan şu an Anamurda yakında eskişehire gelir dendiğine göre zaten gezen bir karavan olduğu belli,sizin dikkat edeceğiniz ruhsat gerektirmeden kullanabilmek için 750 kg dan hafif olması,ilandaki karavan 690 yazıyor(3.70 boyundaki bir karavan bu kilolarda olabilir).Bahçede kullanırsanız elektrik probleminizi güneş panelleri ve yaşam aküsüyle çözebilirsiniz(bu konuda karavan teknik bölümünde epeyce tartışıldı bakarsınız)fiata gelince bu satıcı ile alıcı arasında ki bir olay sıfır fiatları ile kıyaslandığında istenen rakkam çok yüksek görünmedi bana,Hendikapı içerde wc sinin olmaması gibi göründü bana ancak dışına ilaveler yapabileceğinize göre bunuda halledersiniz ...hadi hayırlısı.
ilginiz için teşekkürler enver bey. zaten sondaj vurdurucam araziye su sorunu kalkacak. elektirikde araştırma yaptım pek anlamasamda en azından yaşam aküsü ve panellerle giderebiliceğimi anladım.wc yide dışarıya yapmayı istiyorum yer geniş benim için wc olmaması avantaj.sıfır fiyatlarındada hiç bir sitede fiyat vermemişler yakın zamanda bir kaç yerle irtibata girip sıfır fiyatları ile kıyaslama yapıcam.

Sizcede fiyat uçuk değilmi ?
Donanım ve işçilik olarak daha üstün olabilecek araçlarla aynı fiyat istenmiş.....Tek artısı yapmış olduğu km gibi gözüküyor....
Değerlendirmelerinizi rica ediyorum......
Kalın sağlıcakla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2012-marin-malzeme-yapimi-daily-6-vites-130-beygir-99762511/detay

Yatak odasını diğer bölmelerden ayırmak için yapılan kapı hoşuma gitti. Güzel fikir.

Aracın temizliği ve kilometresinden dolayı alınabilir. Tabii yazılanlar doğruysa. Fiyat bana da yüksek geldi. Aynı fiyata boş aracınızı alıp profesyonel bir karavan yapım firmasına yaptırabilrisiniz. Hiç olmazsa iç dizaynı daha hoş olabilir. Ama unutmamalı ki bu kilometrede boş araç bulmak zor.

İçerde klima iç ünitesi var ama dış üniteyi nereye koymuşlar anlayamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-ben-olsam-hemen-alirdim-98924207/detay/
bende bu ilan yerine üstüne 5.000 tl verip sıfır güney karavan almaya karar verdim.yinede yakından görüp inceleyeceğim 2.el karavanı.fiyatı çok yaşına göre.sıfır güney karavanın fiyat çok iyi geldi malzemede kaliteside iyi herhalde en kısa zamanda ankarada yerinde inceliyeceğim.
http://www.guneykaravan.com/karavan/id1.htm
400x200 sıfır karavan 10.000+ kdv kullanan bu marka hakkında tavsiyede bulunacak olan varmıdır.sizce nasıl

Merhaba;
5 yıllık karavan sahibi olarak ben olsam ikinci el olanını alırdım.
Diğerinin sıfırından üstün bence.Üstelik memleketinizde görme imkanınızda var. Bu karavana ufak tefek bakım yapsanız bir eksiği kalmaz bence.
Karar tabiki sizin. Sonradan pişman olacağınızı düşünüyorsanız biraz daha araştırın derim.
Selamlar, saygılar

Sıfır düşünüyorsanız bence buna da bir bakın. Bütçenizi zorlarmı bilmem ama bununla daha rahat gezeceğiniz kesin. Ayrıca ağırlık yönünden yollarda ki denetimlerde sıkıntı yaşamazsınız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=34

Merhaba,
Satılık sitelerinde yer alan ilanlar ile ilgili mesaj yolu ile bilgi almaya çalışıpta cevap alabilen varmı aramızda? Bugüne kadar malum sitedeki ilanlara yazdığım mesajlara cevap alamadım, herhangi bir satıcının ilgisiz olması sizcede tuhaf değilmi ?
Kalın sağlıcakla

Eger saticilar ilanlari kendi vermemislerse size yanit vermemeleri gayet normal. Ornegin babamin arabasini satmak icin ilani ben verdim ama siteye gidip bakmiyorum. Sadece babam ilan vermeyi bilmedigi icin ben ilani verdim babamin numarasini yazdim. Isteyen arar gorusur. Eger bu durum sizin mesaj attiginiz kisilerdede varsa bu yuzden cevap vermemis olabilirler. Eger telefon numarasi verilmisse en guzeli telefon edip gorusmek ve hatta araca bakmaya gidip yuz yuze gorusmek eger ayni sehirdeyseniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR