Ay sonu gibi ilk olarak Ankara'ya gidip,Cem beyden Toyata'yı teslim alacağım.
Sonra Çorlu'ya gelip,hiç zaman kaybetmeden çocukları alıp Çanakkale'ye gidip,Ahmet beyden karavanı teslim alacağım.
Oradan Kazdağları(İda),Assos dönüşte Gelibolu körfezi,şehitlikler şeklinde bir tatil yapacağız kısmetse eğer.
Geldiğimizde ise karavanı bahçeme çekeceğim.
Bahçeye kış aylarında günü birlik gidebiliyorduk,ahşap kulubem kışın konaklamaya müsayit deği.
Fakat ev yaptırana kadar kış aylarında karavanımızda kalacağız özellikle hafta sonları.
300wattlık güneş panelleri,ısınmak için lpg li sobada var,hem tatillerde hemde sabit konaklamada bayağı işime yarayacak gibi,hayırlısı bakalım.
Kadir bey, sizde hiç Karavandan anlamıyormuşsunuz Bence 500 TL az. Yatak üstünde ÜTÜsü hazır olan, MASAsında Telekoma bağlı telofonu, Tavanda enerji tasaruf edeceğiniz aydınlatması olan, hele hele banyoda CANADA dan alınma bardak ile gargara yapacağınız bir karavana, bu Para az olmazmı. ;D Sevgi ve Saygılarımla.
Onca uğraşıya,biraz daha büyük olsaydı değerdi,ben bahçeme düşünebilirdim müşteminat olarak,böyle uçuk bir fiyata değil tabiki.
Şu hali ile gereksiz.
Ayrıca tahmin ediyorum,bu arkadaşın amacı yapıyı sergilemek,satmak değil.
Satmak isteseydi böyle bir rakamı talep etmezdi,birde şu var tabiki,olurda düşer biri bende çakarım mantığı güdmüş olabilir.
Kesinlikle cok mantikli olmus. Amortisorlu yukari kalkan sekilde yapilmisi olmustu fakat onun altina egilip birseyler almak biraz guc. Bu daha mantikli geldi bana.