Satılık Toyota VX80

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan neuerhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,234

neuerhan

98-VX80
Mesajlar
75
Tepkime Puanı
0
Yer
Sivas
Öncelikler herkese slmlar çok sevdiğim arabamı işlerimden offroad'a fırsat bulamadığımdan satıyorum . Aracımın daha önceki sahibi Tuğsan abidir ordanda erkut abimden bana geçmiştir araç yaklaşık 8 aydır bende araç ve tam anlamıyla hatasız sapasağlam bir araç hiç bir eksiği bozuk aksamı yoktur.Detaylar ilanımda mevcuttur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-full-donanimli-off-road-krali-vx80-59516760/detay/#
 

Etiketler
Ynt: Satılık Toyota VX80

Erhan hayırlı satışlar dilerim. Senin adına üzüldüm, ama hayırlısı olsun. Elbetteki işler her zaman daha önemlidir. Aracı düşünen arkadaşlara tavisye ederim. Zaten TOYOTA LANDCRUSER anlatmaya gerek olmayan bir araç. Siteden tanıdığımız TUĞSAN MORAL tarafından dizayn edilmiş bir araç olması bence de artısı. Alana da, satana da hayırlı olsun...
 

Ynt: Satılık Toyota VX80

sağol abi napim artık ayda bir biner oldum arabaya vakit bulamıyorum en azından bunu verip kışı geçirebileceğim bi araç alırım.
 








Ynt: Satılık Toyota VX80

arkadaslar fiyat 45500 e düşürdüm ama lastikleri vermicem. Bi araba buldum hemen satılsın diye düşürdüm haberiniz olsunnn ;)

307113 255577091148770 100000894440497 737429 1888616855 n
 




Ynt: Satılık Toyota VX80

Aynen abi. Sizin eseriniz bura ama fotoğrafçı düşerçen çıkmış 4 teker kesilmişti burda :D
 

Ynt: Satılık Toyota VX80

neuerhan' Alıntı:
Aynen abi. Sizin eseriniz bura ama fotoğrafçı düşerçen çıkmış 4 teker kesilmişti burda :D

TOYOTA'ya da bu yakışır. Kaçtane araç bu çukuru normal çıkamamıştı :smiley: . Çok ararsın sen bu aracı çoooooooooooookkkkkkkk...
 

Ynt: Satılık Toyota VX80

süper arac harika tam bi canavar
hayırlısı olsun umarım bizede denk gelir böyle araclar önümüzdeki yıl..
saygılar
 


Ynt: Satılık Toyota VX80

bu landcruier buna hiçbişey olmaz tek kurus masrafı varsa yanında cl500 üde hediye vericem ...
 



Ynt: Satılık Toyota VX80

amanos80' Alıntı:
Son fotoğraftan sonra aracın fiyatı ne oldu? ;D ;D ;D

Toyota değil de başka araç olsaydı zaten şimdi sanayide komple motor altbakım için sıra bekliyor olurdu. :smiley: Hoş o çukurdan değil şahlanmak normal çıkarken bile aks kesen araçlar oldu :smiley: :smiley: :smiley: . Ama aracın farkı burda ortaya çıkıyor zaten TOYOTA ...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst