Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,836
Ynt: Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

roll bar duruyor.roll bar 97 silverado 1500 den çıkma.Ölçülerini tam bilmiyorum ölçmem lazım.Biraz uzun sürebilir çünkü roll bar bana uzak bir yerde depoda.

Etiketler

IYI GUNLER 93 GRANC CH GUNESLIK DEDIGINIZ SEY UYARMI ACABA
TELINIZ VARSA YADA SIZ BENI ARAYIN KONUSALIM
532 2183461 YAVUZ TESEKKURLER

"Yamedo" yukarıda belirtmiştim gözden kaçmış heralde ,güneşlik satılmıştır.İlginiz için teşekkür ederim.

discovery-V8' Alıntı:
Toolbox un fiyatın nedir? Birde boyutlarını öğrenebilirmiyiz.

Teşekkürler.

Seninkine ne oldu Yavuz abi.... Bi kaburgaya kurban mı gitti? ;D

Güneşlik denilen moon vzör hemencecik satılmış... Grand' a uyarmıydı acaba?

Hayırlı satışlar...

Alfonse, güneşliğin ZJ lere geniş gelme olasılığı var diye düşünüyorum.Ama tadilatla uydurulabilir tabi ki :smiley:
teşekkürler...

CJ7V8' Alıntı:
Alfonse, güneşliğin ZJ lere geniş gelme olasılığı var diye düşünüyorum.Ama tadilatla uydurulabilir tabi ki :smiley:
teşekkürler...

Sami,
Bu kepten, moon visör' den o kadar çok istiyorum ki, rüyalarıma giriyor ;D

Gerek Ankara' dan, gerek Ankara dışından birçok arkadaşımda istiyor.
Maalesef İstanbul' da orjinal Lund markasının satışı var fakat çok çok pahalı...

Bide Pendikte mi, Kartalda mı bi fiberci ustamız döküyormuş bunlardan, tüm ısrarlarıma ve hevesime rağmen ne bir foto koyabildiler siteye, nede montajı ile ilgili detay... Kimsede gözü kapalı o kadar para vermez...

Montajı çok önemli, yanlarından civata ile tutturuluyor orjinalleri, kalan yerleride silikonlanıyor galiba. Ama silikonun, tıpkı duşa kabin gibi çekilmesi gerekiyormuş, yani birleşme yerlerine hava toz moz girmemesi gerekiyormuş. Buda ürünün kasayı tam tamına, sıfır öpmesi gerektiği manasına geliyor.

Burada, Ankara' da bi tane buldum LUND marka, çok temiz, çıkma... Rengide tam bana göre, siyah. Ama kutusu olmadığı için hangi aracın olduğunu tam bilmiyorlar. Zamanında geçmiş ellerine...

Yanlarındaki metal tutturma aparatları kapı fitillerinin altına geçiyor ve hiç gözükmüyor ama maalesef ZJ Grand için uzun.
Uydurmada imkansız ve kesinlikle sağlıklı olmayacak kanaatindeyim.

Çevrende bi ZJ varsa, imkan varsa lütfen dene. Ciddi talibim.

Teşekkür ederim.

Halen tampon koruma ve rollbar satılıktır.En iyi teklife satmayı düşünüyorum :smiley:

Sami toolbox satıldımı? satılmadıysa genişliği kaç cm idi?

Toolbox da duruyor Yavuz abi, genişliğini ölçüm size bidirrim.Ama tahmini olarak maksimum 1 karış gibi birşeydi :smiley:

Yavuz abi genişlik resimde de görüldüğü gibi 22cm.
Resim1066.jpg

CJ7V8' Alıntı:
Yavuz abi genişlik resimde de görüldüğü gibi 22cm.
Resim1066.jpg

Samicim sana çok zahmet verdim önceki sayafanın altındada yazıyormuş 23 cm civarı diye sonradan farkettim. maalesef bana çok dar geldi, Defender için düşünüyordum, bir arkadaşımızdan orjinal cubby box u buldum bu hafta elimde olacak. ilgine çok teşekkürler, umarım içine yarayan biri alır aranıp bulunamayacak bir parça.

selamlar

ne zahmeti Yavuz abi ,önemli değil.İşinize yarayan parçayı bulmanıza sevindim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR