Ynt: Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box
CJ7V8' Alıntı:
Alfonse, güneşliğin ZJ lere geniş gelme olasılığı var diye düşünüyorum.Ama tadilatla uydurulabilir tabi ki
teşekkürler...
Sami,
Bu kepten, moon visör' den o kadar çok istiyorum ki, rüyalarıma giriyor ;D
Gerek Ankara' dan, gerek Ankara dışından birçok arkadaşımda istiyor.
Maalesef İstanbul' da orjinal Lund markasının satışı var fakat çok çok pahalı...
Bide Pendikte mi, Kartalda mı bi fiberci ustamız döküyormuş bunlardan, tüm ısrarlarıma ve hevesime rağmen ne bir foto koyabildiler siteye, nede montajı ile ilgili detay... Kimsede gözü kapalı o kadar para vermez...
Montajı çok önemli, yanlarından civata ile tutturuluyor orjinalleri, kalan yerleride silikonlanıyor galiba. Ama silikonun, tıpkı duşa kabin gibi çekilmesi gerekiyormuş, yani birleşme yerlerine hava toz moz girmemesi gerekiyormuş. Buda ürünün kasayı tam tamına, sıfır öpmesi gerektiği manasına geliyor.
Burada, Ankara' da bi tane buldum LUND marka, çok temiz, çıkma... Rengide tam bana göre, siyah. Ama kutusu olmadığı için hangi aracın olduğunu tam bilmiyorlar. Zamanında geçmiş ellerine...
Yanlarındaki metal tutturma aparatları kapı fitillerinin altına geçiyor ve hiç gözükmüyor ama maalesef ZJ Grand için uzun.
Uydurmada imkansız ve kesinlikle sağlıklı olmayacak kanaatindeyim.
Çevrende bi ZJ varsa, imkan varsa lütfen dene. Ciddi talibim.
Teşekkür ederim.