Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,837
Ynt: Satılık Tampon, Güneşlik, Roll Bar, Tool Box

Merhaba CJ7V8 formdan hatırladığım kadarı ile adanadanmı yazıyorsunuz?

Etiketler

Merhaba

Özelden mesaj atamıyorum sanırım formda yazdığım mesaj sayısı yeterli değilmiş,, neyse ben adanadayım normalde motocross yapıyorduk ancak bu site ve arkadaslar sayesinde 4X4 e geçme kararı aldık geçtiğimiz hafta bir suzuki vitara aldım ancak alırken ustasını ayarlamadım:smiley: sizden ricam butur 4 çeker ve suzukiden anlayan adanada içimizi oyupta bade koymayacak ehil bir usta bildiğiniz varmıdır? Hem ufak ufak modifiye yaptırıcam (Mesela GET ile Yukselme gibi) hemde normal arızalarda motor bakımında v.s. için gidebileceğim. bir usta tanıdık varmıdır? ???

son kez güncel
satılmayanlar
Roll bar:350 TL
Bull bar:350 TL

toolbox da kararsızım :smiley:

Toolboxda gitti :smiley:
Geride kalanlar ;

Rollbar :350 TL
Bullbar:350 TL

Rollbar 51 model willys e uyar mı acaba ???..
ölçüleri nedir sami abi?!..

[attachment=1]
selamlar ismail..

willys.jpg

Silveradonuz çok güzel görünüyor.
bull bar ve roll bar 1997 Silverado k1500 den çıkma..Sizinkine uyar mı en ufak fikrim yok ..

teşekkürler bi ölçü almam iyi olacak aracımı ölçüp haber weririm size bide ayıp olmazsa fiyat alsam sizden
hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR