Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,833

Etiketler
Ynt: Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

Arkadaşlar yakında yeni bir haberim olacak,aldığınız veya hala almadığınız senetik çekme halatının,vinçlerimiz için olanının çalışmalarını yapıyorum.Yakında testler sonuçlanınca konu başlığı açacağım.Aynı şekilde sentetik vinç halatımız gibi esnek ve yurtdışındaki satılan sentetik vinç halatlarıyla aynı malzemeden.

Tek farkı fiyatı daha hesaplı olacak.

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar yakında yeni bir haberim olacak,aldığınız veya hala almadığınız senetik çekme halatının,vinçlerimiz için olanının çalışmalarını yapıyorum.Yakında testler sonuçlanınca konu başlığı açacağım.Aynı şekilde sentetik vinç halatımız gibi esnek ve yurtdışındaki satılan sentetik vinç halatlarıyla aynı malzemeden.

Tek farkı fiyatı daha hesaplı olacak.

tuğsan ilk üründen çok memnunuz ;)

sentetik vinç halatıyla ilgili haberi merakla bekliyoruz...

fiyatta uygun olursa izoff olarak 5-6 takım alabiliriz...

Tuğsan Bey merhaba,

aşağıdaki halattan bende almak istiyorum ama hala güncel midir? Önce size sorayım dedim belki farklı bir bilgi vardır. Biraz zaman geçmiş çünkü.
Selamlar

tugsan75' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Satılık sentetik çeki halatını (strep), aşağıda belirteceğim adres+telefon numarası+web ve banka bilgileri olan firmadan temin edebilirsiniz. Burada önemli birkaç bilgiyi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ben tesadüf eseri bu halatın üretiminde sadece öncülük adına yani sizlere faydası olduğunu düşündüğü için ilgilendim. Ürünün test aşaması ve görüşler Off-road bölümünde teknik konular başlığı adı altında yapılmıştır.
İlgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25651.msg212352#msg212352

Halatın uzunluğu 5 Metre olup+30% uzama payı vardır. Ticari kısmı firmayla sizler arasındadır. Firmanın bu ekipmanla ilgili siparis kısmında birkaç talebi var.

1) Firma hesabına ücret yatırıldıkdan sonra, karşı ödemeli kargoyla gönderilecek.
2) Ürünü firmanın adresinden almak isteyenler, önceden firma yetkilileriyle görüşüp, ürün hazır oldukdan sonra almaları gerekiyor. Çünkü ürün siparis üzerine yapılacak.
3) Ürün fiyatı 85 TL.
4) Konuyla ilgili Olcay Bey veya Burak Beyle irtibata geçebilirsiniz.

Bu 4 konuya özen göstermenizi ricaeder,hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim.
Saygılarımla
Tuğsan MORAL

FİRMA BİLGİLERİ

KAYA YAPI SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ
Perpa Tic. Mrk. B-Blok Kat: 8 No: 939 Okmeydanı - İstanbul

Tel: 0 212 221 17 76 / Dahili 125 Olcay DOĞANAY
Fax: 0 212 221 15 34
E-mail: olcaydoganay@kayayapi.com.tr - satis@kayayapi.com.tr

HESAP BİLGİLERİ

Finansbank Perpa Şubesi
Şube Kodu: 888
Hesap No:11730297

Burak bey,

Ben 15 gün önce aldım. 85 + KDV

Fiyat ve adres bilgisi güncel.

teşekkürler, bende firmayla irtibata geçiyorum.
Selamlar

Bu firmayı arayıp sipariş veriyorsunuz,konunun başında belirtmiştim ben sadece sizlerin faydalanmanız için öncülük yaptım yoksa firma benim deyil ;D ;D ;D

tuğsan birşey belirtmek istiyorum..aynı ürünün 10 15 tonluklarını kullanıyoruz iş icabı..tozdan çamurdan mümkün olduğunca korunmalı..kılıfla yada başka birşekilde..bir süre sonra çürüme başlıyor..ne kadar yıkarsanız yıkayın..

İstanbul anadolu yakasında Pendik marinada fuar alanında kaya yapı stand açmış uğradım sentetik halatlarımı aldım.. ;)

Bu tarafa gelirken halatlarımıda istemiştim hem gezdim hemde tanışmış oldum...

Birde kesinlikle fırsat bulursanız fuara gidin derim..Davetiyeniz yoksa bile garanti bankası kartınız var ise ücretsiz içeri girebiliyorsunuz...

herkezin her zaman ihtiyacı olabiliceğini düşündüğüm için bu konuyu güncel tutmaya çalışıyim bari.

eko' Alıntı:
herkezin her zaman ihtiyacı olabiliceğini düşündüğüm için bu konuyu güncel tutmaya çalışıyim bari.

Evet faydası oldu, teşekkürler ;) En kısa zamanda bende düşünüyorum.

Dünki suzuki gezisinde sentetik halatı kullandım...Hem diğer araca hemde kendi aracıma zarar vermiyor...Esnek olması çok iyi...

Sipariş üzerine yapıyorlar isterseniz daha kalın olarak yapabiliyorlar... ;)

Arkadaşlar firma hala halat satıyor mu?
güncel durumdan bilgisi olan varmı?
Ayrıca vinçler için sentetik halat çalışması ne durumda ?

hasanfb' Alıntı:
Firmaya telefon edip bilgi alın isteğe özel yapıyorlar...Mutlaka kılıflı olsun uzun araç çekmelerde sürtünmeden dolayı etkileniyor...
teşekkürler arayacagım... son dönemde alan oldumu diye onu ögrenmek istemiştim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR