Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,782

Etiketler
Ynt: Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

Kılıf olayını bilmiyorum,benimkisi kılıfsız,çamur olunca yıkamacıda diğer strep gibi yıkatıyorum pırıl pırıl oluyor.

ben koruma kılıflı sipariş verdim hazırmış, yarın alacağım , bunu araca modifiye yaptırana kadar beni kurtarın diye alıyorum ;D ;D ;D

bu sterp i ben 8 mart ta kullandım.unimog un arkasında konforlu bır sekılde cekılmemı sagladı.benden daha deneyimli abilerimizde urunu gördükten sonra fiyatıda soleyınce çok şaşırdılar.ucuzmuş diye saygılar

Arkadaşlar,sentetik halatımızı Toyota buluşmasında tekrar deneme fırsatımız oldu.Özücü bir aksilikden dolayı Ersun beyin 3 tonluk fj80 i,sahilden çıkışda sağ ön tekerini kopardı.40 derece eğimi olan 400metrelik dik yokuşu,aracı arkamda bu halat sayesinde getirdim.Tabiki Ersun beyde tekeri kopuk olmasına ramen bana destek verdi ama aracımda en ufak bir vuruntu ve sorun olmadan yıkarı ulaştık.

Bu resimi size yokuşun dikliği konusunda fikir sahibi olmanız için gönderiyorum.

Toyota gezisi 2009 027.jpg

Toyota gezisi 2009 028.jpg

Toyota gezisi 2009 029.jpg

Bu resimde de aracın durumu.Sağ önteker kopuk vaziyette yukarıdaki yokuşdan çıkarttık.

indexCA2R1HRV.jpg

indexCA4PXGKW.jpg

Yeni resimler hatta araç üstünde çekiciyi bile çektim arkamda hiçbirşey hissetmedim. ;D

Merhabalar,
Geçen haftasonu benim de halatı deneme şansım oldu.
Videolarda da görüleceği üzere, benim araç halatın ucunda yoyo misali yaylanıyordu :smiley:
Darbeleri gayet güzel emen bu halattan ben çok memnun kaldım.

schweps' Alıntı:

Teşekkürler arkadaşlar,beğenmenize sevindim,araçlarınızın sağlığı için çok faydalı bir ürün.Son videoda seyrederken sesi açın,cj de sentetik halat yok ve nasıl taaakkk diye ses geliyor çekme sırasında,işte diferansiyel ve şanzumana en çok zara veren pozisyon bu.

paylaşşımlarınız için teşekkürler

Sentetik çeki halatının kılıflı olanından aldım .daha denemedim ama çok işe yarayacakmış gibi görünüyor kaliteden ödün vermemişler. Ayrıca 10 x10 örülmüş ağ aldım 2m x 2m

ebadında . Bunuda aracım çift kabin hilux olduğu içi,n kasaya koyduğum ve yüksek kalan kısımlarına yandan lastik le gererek üzerine çekiyorum şimdiye kadar aradığım kontrolü sağlamış

oldum. Çeşitli ebatlardada örgüler var . Tuğsan bey paylaşımların ne kadar olumlu ve yapıcı olduğu birkere daha ortaya çıktı. Teşekkürler...

sevgi ve saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri