Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountain43 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,921

mountain43

Ana Kamp
Web
www.caglayan-cicek.com
Herkese merhaba,

http://www.salomon.com/us/product/exit-2-aero.html

Yukarıdaki linkteki ayakkabının aynısıdır. Yurt dışından hediye geldiği için değiştirme şansım olmadı, ayakkabı ayağımı sıktığı için satmayı düşünüyorum. Yalan söyleme geleneğimiz olmadığı için ayakkabıyı "açılabilir umuduyla" bir süre giydim, çok kısa bir süre, ayakkabı ulusal direniş kuvvetleri gibi direndi. Pes ettim.

Fiyat olarak 120 TL istiyorum, düşünen olursa görüşelim.
İlk fırsatta fotoğraflarını ekleyeceğim.

Numarası: Uk: 10 Eur: 44 2/3 Usa: 10 1/2 Japan: 28,5
Renk: Kahverengi

Saygı ve esenlikler dilerim.

Etiketler
Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero

Işık biraz yetersizdi bu kadar çekebildim.

Fotoğraf0076.jpg

Fotoğraf0077.jpg

Fotoğraf0078.jpg

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı

Merhaba
44 numara mı?
özellikler türkçe olsa daha iyi olacak.
yürüyüş içinmi hava alma (terletmeme) özelliği varmı.

Arkadaşım merhaba,
Ayakkabı nefes alabilirliği yüksek rahat bir yürüyüş ayakkabısıdır.
Ayakkabı numarası 44 2/3 yazıyor, giydiyiniz başka ayakkabı varsa Uk: 10 numara yazıyorsa ayağınıza olacaktır diye düşünüyorum.

Bir web sitesinden bulduğum bilgilerini aktarıyorum.

Ürün Açıklaması:

SALOMON - Hedef kitle: Kuru havalarda az engebeli arazilerde düzenli olarak yapılan yürüyüşler için tasarlanmıştır.

Materyaller/bileşenler: Sentetik ve deri gövde. EVA ara taban. Kauçuk dış taban için tasarlanmıştır.

http://youtu.be/V1J8VtaSS5o

Dostum hangi şehirdesin ve sen normalde kaç numara giyiyorsun ki ayağına küçük geldi. Ben normalde 43 giyiyorum karşılaştırma yapabileyim diye soruyorum.

Merhabalar, Karaman da ikamet ediyorum.

Normalde 43 numara giyiyorum, internetten satın aldığım ayakkabılarda 2 numara büyük alıyorum, lafuma markasında 45 ayağıma tam oluyor (29,5 cm denk geliyor).

Saygılar.

Tel numaranızı yazarsanız iletişime geçmek kolay olur...

Gezenbilir farkıyla çadırımı 1 hafta gibi bir sürede satmıştım.
Salomonlar biraz bekletecek galiba. ;D

İlan günceldir, herkese saygılar sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri