gokhan5234
Zirve
aracımın Ikinci sahıbıyım degısenı kesınlıkle olmayıp kısmı yerlerınde lokal boya mevcuttur (şasesınde kesınlıkle herhangıbır İşlem YOKTUR ve tavanında Ön kaput ve bagaj kapagında kesınlıkle boya YOKTUR Geri Kalan yerlerde yasına oranla kısmı boyalar vardir Komple degildir ) Benden oncekı sahıbınde kesınlıkle arazıye gırmemıstır (kendısı bayan doktor esi ese baz ıstasyonu kuran bır sırketın ortagı (arac sırket arabası degildir) ısteyeni ilk sahıbıylede gorusturebılırım )aracımın Motor bakımları kayısların Tamamı kalorıfer ve on radyatoru--bujıler enjokson bobınlerı-sıbob ayarları sanzuman ve Motor Yağı-hava-yag-benzin Filtresi lpg taktırdıgım icin benzin pompasının sıfır taktırdım fren balataları-dıskler sıfır-kapı menteselerını dusukluk olmasın dıye degıstım-cam acma motorlarını - onalt takımın Tamamı aksler- akskoruklerı -rotıller rotkoları- rotbasları-amortısorleri salıncakları tamamı yenıdır degıstırme nedenı altakımın bozukluğu degil ben erzurumdayım servis olayı İyi olmadıgı ve ılerde bır sorun yasamamak icin tum bakımlarımı istanbulda da suzukının Ehli kısılere goturulerek yaptırılmıstır( ıstanbul-aksıyon oto murat usta ) zaten bende arabayı Alali 8 ay Oldu Sadece buyuk araba sevdam icin degısmek ıstıyorum yoksa araba sorunsuz guzel arac) milano marka e-gaz lpg taktırdım ucuzuna kacmadım arcın ic kapı kollarının tamamı sıfırdır guzel dursundıye yenıledım Aracı ofroad icin degil ava Gide bılmek icin Aldım sadece grand vıtara alacagıım icin satıyrum asırı pazarlgım olmaz zaten suan malıyetı 30 bının ustundedırdedır
uzerinde exra olarak
*4 adet at lastik (30/9,5/15) goodyear warenger
* 2 adet ct lastik: (bu lastik ozel serıdır hem Çamur hem buz lastıgı soguk ııklım ulkeler icin uretılmıs)
*celık tampon
*warn adventure on manuel poryalar(warnın en kalıtelı ve saglam serısıdır pıyasanın en pahallı serısıdır)
*8000 lık brıtbart vınc
* ozel ımalat dalkıran celık tell
* 3 `sıspansıyon yukseltme (not getle degıldır getle yukseltmdden asırı memnun kalmadıgım ıcın onu soktum oda mevcuttur suan uzerınde helezzon yaylarla yukseltme vardır)
* 2 `SASE(kupa) yukseltme
* 5,72 ön ayna mahrutı
* 5,72 arka ayna mahrutı
* snorkel
*on aksler ıspanyol santanalarda zayıs oldugu ıcın daha uzun omurlu ve saglam olan japon akslerı alınıp montaj edıldı
* Port bagaj (ozel olarak yaptırdım asırı saglam bır urundur ustune cadır almayı planladıgım ıcın kalıtelı malzeme kullanıldı)
* 4 lu tavansisfarları
* 2 lı tamponda sısfarları
*mıdlan telsız
*profosyonel tesız antenı
*egım metre
* Kartel Koruma
* MP3 Çalar
*ses sıstemı
* Amerikan filmi
* Arka Koruma demırı
* Arka bagaj sorunun yonelık cıkarıla bilir Özel uretim trafıkte Sorun olmayacak 350kg tasıma kapasıtelı (kutu) Evcil hayvanınızı tasıya bilir yada Tatil ve kamp lar icin malzeme tasımaya yonelık kullana bılırsınız kolay sokulup takıla bılır seyyar bır duzenekle yapılmıstır
* arac gps sıstemı ve arac telefon kıtı sıstemının tesıssatı antanıyle bırlıkte aracın uzerınde mevcuttur (gps makınam arızalı oldugu ıcın onu yazmadım )
*aracın orjinal yedek anahtarı -helezonyayları araca takıp begenmedıgım getlerı ve orjinal teyıbıde alıcıya teslım edılecektır
uzerinde exra olarak
*4 adet at lastik (30/9,5/15) goodyear warenger
* 2 adet ct lastik: (bu lastik ozel serıdır hem Çamur hem buz lastıgı soguk ııklım ulkeler icin uretılmıs)
*celık tampon
*warn adventure on manuel poryalar(warnın en kalıtelı ve saglam serısıdır pıyasanın en pahallı serısıdır)
*8000 lık brıtbart vınc
* ozel ımalat dalkıran celık tell
* 3 `sıspansıyon yukseltme (not getle degıldır getle yukseltmdden asırı memnun kalmadıgım ıcın onu soktum oda mevcuttur suan uzerınde helezzon yaylarla yukseltme vardır)
* 2 `SASE(kupa) yukseltme
* 5,72 ön ayna mahrutı
* 5,72 arka ayna mahrutı
* snorkel
*on aksler ıspanyol santanalarda zayıs oldugu ıcın daha uzun omurlu ve saglam olan japon akslerı alınıp montaj edıldı
* Port bagaj (ozel olarak yaptırdım asırı saglam bır urundur ustune cadır almayı planladıgım ıcın kalıtelı malzeme kullanıldı)
* 4 lu tavansisfarları
* 2 lı tamponda sısfarları
*mıdlan telsız
*profosyonel tesız antenı
*egım metre
* Kartel Koruma
* MP3 Çalar
*ses sıstemı
* Amerikan filmi
* Arka Koruma demırı
* Arka bagaj sorunun yonelık cıkarıla bilir Özel uretim trafıkte Sorun olmayacak 350kg tasıma kapasıtelı (kutu) Evcil hayvanınızı tasıya bilir yada Tatil ve kamp lar icin malzeme tasımaya yonelık kullana bılırsınız kolay sokulup takıla bılır seyyar bır duzenekle yapılmıstır
* arac gps sıstemı ve arac telefon kıtı sıstemının tesıssatı antanıyle bırlıkte aracın uzerınde mevcuttur (gps makınam arızalı oldugu ıcın onu yazmadım )
*aracın orjinal yedek anahtarı -helezonyayları araca takıp begenmedıgım getlerı ve orjinal teyıbıde alıcıya teslım edılecektır