gokhan5234
Zirve
Ynt: satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara
tessekur ederım
tessekur ederım
tesekkur can abı umarım degerını bılen bırıne gıder zaten sıteden ısteyen arkadaslara yardımcı olacagm aklımdakı yenı projem grand vıtara 2.0 sende bılıyosun daha once konusmustuk bırde 6'' sıspansıyon getırtecem usa dan onu tamamen farklı planlıyorumCANADALI' Alıntı:Çok sıkı hazırlanmış bir araç.. inşallah aile içinde kalır..
Beğendiğim bir araçtı
;D ;D ;D ;D ;Dcenkcc' Alıntı:A/T ler benim olsun ;D ;D ;D
senden kıymetlımı abı tamam senın olsuncenkcc' Alıntı:A/T ler benim olsun ;D ;D ;D
E tabii ben de olsamkullanırdımcenkcc' Alıntı:Önde plaka yok polis olma avantajını kullanıyor ;D ;D ;D
tesekurler can abı bıraz gec oldu ama ;D ;D ;D ;D fatıh dostum gule gule kullan ılk bır haftadakı aracla ılgılı yorumların cok hosuma gıttı araca ıyıce ısındın sanırım bol camurlu gunlerde kullan resmlerını sıtemızde gormek ıstıyoruzCANADALI' Alıntı:Güncellll
xl7 bak o aracın froad aksesuarını bulmaz zor mehmet abı zor yollar ıcın ıkı tane hazırladı ama randuman alamadıKAAAN' Alıntı:Gökhan abi hayırlı olsun... :'( :'( :'(
İnşallah gönlüne göre bulursun yine Vitara...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-asir-otomotivden-2006-suzuki-grand-vitara-2-0-td-xl7-hatasiz-44783012/detay/
benim hastası olduğum araç bu ama limitleri zorluyorum...bakalım hayırlısı...bu araçlar hakkında bilgin var mı? ??? ??? ???