satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,190

Etiketler
Ynt: satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara

CANADALI' Alıntı:
Çok sıkı hazırlanmış bir araç.. inşallah aile içinde kalır..
Beğendiğim bir araçtı ;)
tesekkur can abı umarım degerını bılen bırıne gıder zaten sıteden ısteyen arkadaslara yardımcı olacagm aklımdakı yenı projem grand vıtara 2.0 sende bılıyosun daha once konusmustuk bırde 6'' sıspansıyon getırtecem usa dan onu tamamen farklı planlıyorum :D :D

Gökhan Bey aracınız çok güzel alana da satana da iyilikler getirir umarım.
Aracın ön plakası nerde duruyor, seyyar mı ? Nasıloluyor ?
Kusuruma bakmayın :smiley:

Hem vinçli hem de plakalı bir hali var mı?
varsa fotoğrafını yükleyebilir misiniz?

cenkcc' Alıntı:
Önde plaka yok polis olma avantajını kullanıyor ;D ;D ;D
E tabii ben de olsamkullanırdım :smiley: :smiley:

CANADALI' Alıntı:
tesekurler can abı bıraz gec oldu ama ;D ;D ;D ;D fatıh dostum gule gule kullan ılk bır haftadakı aracla ılgılı yorumların cok hosuma gıttı araca ıyıce ısındın sanırım bol camurlu gunlerde kullan resmlerını sıtemızde gormek ıstıyoruz

Gökhan abi hayırlı olsun... :'( :'( :'(
İnşallah gönlüne göre bulursun yine Vitara... ;) ;) ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-asir-otomotivden-2006-suzuki-grand-vitara-2-0-td-xl7-hatasiz-44783012/detay/

benim hastası olduğum araç bu ama limitleri zorluyorum...bakalım hayırlısı...bu araçlar hakkında bilgin var mı? ??? ??? ???

KAAAN' Alıntı:
Gökhan abi hayırlı olsun... :'( :'( :'(
İnşallah gönlüne göre bulursun yine Vitara... ;) ;) ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-asir-otomotivden-2006-suzuki-grand-vitara-2-0-td-xl7-hatasiz-44783012/detay/

benim hastası olduğum araç bu ama limitleri zorluyorum...bakalım hayırlısı...bu araçlar hakkında bilgin var mı? ??? ??? ???
xl7 bak o aracın froad aksesuarını bulmaz zor mehmet abı zor yollar ıcın ıkı tane hazırladı ama randuman alamadı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20535.0

buldum.Mehmet Becce abi (trt zor yollar ) için hazırladığı xl7 leride bu sayfada gördüm. mükemmel aşık oldum araca.hiçbir olumsuz şey söylemediler.aksine herkes oldukçe memnun...yakıt,performans,sağlamlık,güç,ağırlık, tam istediğim gibi bir araç bu...

Hayırlısı olsun gerçekten beğendim aracı , alan arkadaş hayrını görsün.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR