ates
BLACK BULL
Midland Alan42 CB el ve araç telsizi satılıktır telsiz 400 kanaldır araç dışındada kullanılabilme özelliği vardır telsiz fiyatı 300 tl dir istenirse araç dışı harici anteni ile 350 tl ye satılıktır.
Merhaba benim telsizi satış sebebim telsizin kullanışsızlığı değil, aksine Midland 42 birçok telsizden daha kullanışlıdır;JUNİOR' Alıntı:hayırlı satışlar.anlamadıgım neden herkes satıyor bu alan 42 leri.yanlış mı yaptım ben yeni alarak.
beim aldıgımın aynısı nasıl olur da sizinki 400 kanal olurates' Alıntı:Midland Alan42 CB el ve araç telsizi satılıktır telsiz 400 kanaldır araç dışındada kullanılabilme özelliği vardır telsiz fiyatı 300 tl dir istenirse araç dışı harici anteni ile 350 tl ye satılıktır.
JUNİOR' Alıntı:beim aldıgımın aynısı nasıl olur da sizinki 400 kanal olur
400 kanal yapmak mümkünmü sonradan ve faydası var mı veya zararı nedir.benimki 40 kanal çünküates' Alıntı:Merhaba benim telsizi satış sebebim telsizin kullanışsızlığı değil, aksine Midland 42 birçok telsizden daha kullanışlıdır;
1: Aracınızda telsiz sabitlemek için hiçbir yeri delmenize ve telsizinizi aracınız içinde sürekli bulundurmanıza gerek yoktur.
2: Toplu gezilerde araç dışarısında kullanıla bilme imkanı ilede yolda kalan araçlara aracınızda olmadan konvoy halinde dışarıdan müdahale edebilme şansınız vardır
3: 2 ayrı büyüklükteki batarya seçeneği ile pil seçeneğini size bırakır ve pilleri kendi adaptörüyle şarj edebilme özelliği vardır.
4: Araç çakmağına bağlı olduğu için ayrıca daha kuvvetli çıkış yapar ve araçta kesinlikle harici araç anteniyle kullanılmalıdır
Kısacası ben Midland 42 yi sabit ev telefonuyla telsiz telefon benzetmesiyle çok daha iyi özetliyebileceğime inanıyorum. Benim telsizi satma sebebim önceki mesajlarıma bakarsanız ben offroodçuyum ve aracımı yeni sattım, aracımı satınca telsiz boşa çıktı telsizi satma sebebim sadece bu yoksa Midland 42 den çok memnunum üstelik tüm Midland 42 ler yaklaşık 40 kanalken benimki birde 400 kanal .
obozkr1' Alıntı:Bu aletler sonradan programlanabiliyor sizin Ozan beyden aldığınız standart bir cihazdır.
araç dışı anten hangi anten resim lütfenates' Alıntı:Midland Alan42 CB el ve araç telsizi satılıktır telsiz 400 kanaldır araç dışındada kullanılabilme özelliği vardır telsiz fiyatı 300 tl dir istenirse araç dışı harici anteni ile 350 tl ye satılıktır.
damast' Alıntı:Bu proglanma nasıl oluyor? hangi kanal extre yüklenebiliyor?
teşekkürlerobozkr1' Alıntı:Ben bilmiyorum nasıl programlandığını ama extra yüklenen kanalların standart kanallarda çok görüşme olması durumunda ( ki zaten CB kanallarının hepsi boş) kullanılabildiğini biliyorum. Gerekli mi derseniz bence profesyonel olarak ilgilenmiyorsanız gereksiz.