Satılık Land Cruiser HZJ 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ktmalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,046
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80

umutkaptan' Alıntı:
Mücahit ;
adaşım yolları bilmenin avanjını kullandı diyelim :D

Rövanşı izmitte yapacaz ama ;D

1.41 oranı takıp gelicem, egsoz dumanımı bile koklayamayacaksın artık Umut abi :D

Etiketler

Yabancıya gitmemiş hemen yanı başımıza gelmiş, süper olmuş bu çok sevindim.

Alan arkadaşımıza ve satan arkadaşımıza hayırlısı olsun dileklerimle.

Aracın İzmitteki ilk fotoğrafları bizden gelsin, az önce aracı görmeye gittik, gerçekten çok güzel bir araçmış. Özenle yapılmış, satan arkadaşımızın ellerine sağlık, alan arkadaşlarımızın da ceplerine. :D :D :D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Hee bide konusu geçen meşhur Redbulları da görüntüledik, Umut'a gelirken söylememişler motora su yerine redbul koyuyorlarmış. :D :D :D

Kendi içebildiği kadar içmiş. Toyatının gücü nereden geliyormuş bizde anladık sonunda. :D :D :D

7.jpg

Bütün bu yorumlar acayip mutlu etti beni... Umarım Umut ta mutludur... Herkese çok çok teşekkürler...Hürmetler...

Alp bey merhaba;

Hatırlarmısınız bu ne güzel bir yorum diyerek bir yazım ile beni onure etmiştiniz, kısmete bakın ki bu araç ayağıma kadar geldi, benimde görmem nasipmiş demekki, alan arkadaşlarımız yakın dostlarım.

Tekrar söylüyorum, ellerinize sağlık, güzel araç yapmışsınız ve bakmışsınız.

Ben bu yüzden daha önce söylediğimi yine sizin için diliyorum.

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

Çok teşekkür ederim...Gerçekten ilginç bir tesadüf oldu... Umarım sizlerle tanışmakta bana nasip olur... Hürnetler...sevgiler...

aracı bızım umut almıs aselsan net izmitten okadar sevındımkı sıraya gırdım satarsa bırıncı sıraya yazdı :D bol bol gorcez aracı bellı oldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri