Satılık Land Cruiser HZJ 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ktmalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,054

Etiketler
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80

Gül Sakal, Umut Öcal....Sanırım artık dönmüş olmaları gerek İzmit e ...; ) Sevenlerimizin teveccühüdür... Hürmetler herkese...

ktmalp' Alıntı:
Gül Sakal, Umut Öcal....Sanırım artık dönmüş olmaları gerek İzmit e ...; ) Sevenlerimizin teveccühüdür... Hürmetler herkese...

Hayırlı olsun araç bu gün bizim buradaydı. Dönüşte yanıma uğradılar, aracı gerçekten çok beğendim. Hatta yarış bile yaptık toprak ve asfalt yolda :smiley:

ktmalp' Alıntı:
Allah yollarını açık etsin... Bi kasa red bull verdim yanlarına....Bu arada kulaklarınız çok çınlattık, umarım tanışmak nasip olur... Hürmetler...

Bende o redbullar nerden geldi diye merak ediyordum :smiley:

oooo ızmıte guzel bı arac daha geldı ılanlarda bende takıp edıp begendıgım bır aractı yakında goruruz

land cruiser kadar değerini koruyan bir tek mercedes e200 ler vardır herhalde. güle güle harcayın.

RedlinE' Alıntı:
hadi canim
yeni saybinin kordinatlari nedir :smiley:

:smiley: Koordinatları İzmit sınırları içinde biryerde. Bu arada araç gerçekten yakışıklı. Motor sesi çok iyiydi. 33" lastikle çok daha güzel olur bence. Port bagajda sis farları yerinin doldurunca ve dalkıran telleride bağlayınca tamamdır. Defender'dan sonra debriyaj ve vites değişimleri pamuk gibi geldi bana :smiley: Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Sanırım Umut 1 hafta falan uyuyamaz o kadar RED BULL dan sonra...: ) Herkese saygılar...Yolu buralara düşen lütfen yanıma uğrasın, hürmette kusur etmeyiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR