göktu' Alıntı:Ozan Bey selam
Albrecht AE6890 bu telsizin antenle beraber fiyatı nedir?
Ozan bey selamlar, Alan 42 stok durumu ve stoktaysa fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz...teşekkürler..ozancagman' Alıntı:Arkadaşlar, uzun süredir stokta olmayan Midland Alan 42 telsiz stoklarda mevcut. Bunun yanı sıra diğer modeller ve antenlerde stoklarda.
İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Saygılar,
Ozan
0 533 684 09 81
DNS
umutelif' Alıntı:ozan bey telsız fıyatlarınızı ögrenebılırmıyım..
merhaba ozan montajı ile birlikte derken, cihazın montajı sizin tarafınızdan yapılıyor doğru mu.? eğer öyle ise montajsız fiyatı ne olur.ozancagman' Alıntı:Merhaba, AE6890 telsizi Hi-Power 3000 anten, ilave anten kablosu ve montajı ile birlikte 600.00 TL'ye verebilirim.
Saygılar,
Ozan
0 533 684 09 81
0 216 355 73 00
merhaba arkadaşım....[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
İnternette telsiz araştırırken < midland gxt 1000 vp4 > modeline rastladım 40 km civarında bir menzilden bahsediyorlardı bana ucuk bir mesafe bir kandırmaca gibi göründü.
telsiz konusunda hiç tecrübem yok son gezimizde bir arkadaşımın telsizini kullandım olsa iyi olur diye düşünüyorum.
yukardaki model hakkında bilgi ve fiat öğrenmem mümkünmüdür ? alternatif model ve fiat öneriniz olabilirmi el telsizi olarak.
saygılar.
JUNİOR' Alıntı:arkadaşlar ozandan bugün midland alan 42 aldım 60 cmlik anteni aracın tepesine koydum ama hiç kimse beni duymuyor. :'( :'( :'( :'( :'( ozan deneme yapmadı bana sadece ofisten otoparka kadar konuştuk sonra beni postaladı.şikayetçiyim arkadaş.swr ayarı yapmadı bana . şaka bir yana çok iyi bir insan kendisine başarılar diliyorum .ama tekrar ona ugrayıp neden sesimi duymuyorlar baktıracagım.zannediyorum şu swr ayarı denen şey yapılması laazım.bu arada cihazı 420 tl ye aldım antenle birlikte.sevgiler ozan.