Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozancagman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,491
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

bende bugün ozan beyle tanıştım ve kendisine alan 42 telsiz siparişi verdim ilgi ve akalası esnaflığı gerçekten mükemmel bir insan kendisine çok teşekkür ediyorum

Etiketler
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

merhaba ozan bey
daha önce sizden ml 145 anten ve midland alan 78 plus cb almıştım şimdi bir arkadaşım için bir adet ml145 antene ihtiyacımız var fiyat verebilirmisiniz

brothers' Alıntı:
merhaba ozan bey
daha önce sizden ml 145 anten ve midland alan 78 plus cb almıştım şimdi bir arkadaşım için bir adet ml145 antene ihtiyacımız var fiyat verebilirmisiniz

Erhan Bey yazıyı yeni gördüm. ) Görüşmemize istinaden anteni kargoya verdim bugün elinizde olacaktır.

Saygılar,
Ozan

merhaba ozan bey antenimi aldım yakın zamanda bir araç telsizi daha alacağız tekrar görüşmek üzere ilginiz için teşekkürler

takip 8) 8) 8) 8)

Selamlar,

Bende Ozan Bey'den Midland 248 telsiz aldım ve montajını bugün yaptırdım. Testlerini ve ayarlarını yaptırdıktan sonra yol boyunca 'kanal 21'i dinleyerek evime döndüm :smiley:.
Açıkcası kendi aracıma göstermediğim hassasiyeti gösterdi. Gerçekten herkese tavsiye ederim...

merhabalar. Elimde Turbo3000 1.65 boyunda CB antenim var. Cihaz olarak midland 48plus veya 78plus dusunuyorum. Fiyatımız nedir. Yada önerebilceğiniz başka cihazlar varmidir ? Ödemeyi nasil yapiyoruz ? Şimdide sağolun

telsiz düşünüyordum aracıma, geçen gün kart aldım ünal ustadan, meğer sizin kartınızmış:smiley:

sizden almak farz oldu telsizi o zaman ;D

Midland alan 78 i kullanan arkadaşların memnuniyet dereceleri nedir acaba?

mıdland alan 42 ve ml145 antenıne ılave olarak mayk ve hoparlor almak ıstıyorum fıyat ne olur acaba stokta varmıdır??

Alan 78 Cihazımı geçenlerde teslim aldım. Ozan bey sağolsun güzel fiyata verdi. Sevecen cana yakın birisidir. Telefondan anladığım kadarıyla =) Daha cihazın montajını yapmadık. Fakat anteni cihaza bagladım ve öğlen saatlerinde birkac kisi fm21 de konusuyordu. sesimi duyuramadım ama kısa süre de olsa dinlemek güzeldi :smiley: Cihaza gelincee. On numara pırıl pırıl cihaz. Küçücük çıtı pıtı bişey :smiley: performansını montajı yaptıktan sonra bakıcaz =) 73s

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR