satılık komple 47 11 diferansiyel

Etiketler
Ynt: satılık komple 47 11 diferansiyel

Yerine takacak bir şey aldınız mı, düşük devir bir şey arıyordunuz.

osman' Alıntı:
Yerine takacak bir şey aldınız mı, düşük devir bir şey arıyordunuz.

daha bulamadım hala arıyorum
ama yedek diferansiyellerim vardı onları satacağım
bunlarında sorunları yok.
arkakaların fren merkezleri üzerinde
önde ise mahrutinin dıştaki keçesi, fren merkezleri ve sol yekerin poryosu ve kilidi eksik
diğer her şeyleri tam ve eksiksiz

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
daha bulamadım hala arıyorum
ama yedek diferansiyellerim vardı onları satacağım
bunlarında sorunları yok.
arkakaların fren merkezleri üzerinde
önde ise mahrutinin dıştaki keçesi, fren merkezleri ve sol yekerin poryosu ve kilidi eksik
diğer her şeyleri tam ve eksiksiz

DSCI0157.JPG

DSCI0158.JPG

DSCI0161.JPG

DSCI0162.JPG

DSCI0163.JPG

Ne istiyorsunuz bunlara fiat yazmamışsınız, bir arakadaşım istiyordu cj5 var kendisinde olur sanırım..saygılar

Arkadaşım sen özelden fiatını ve telfon numaranı yaz bana,yarın aratıcam seni,saygılar

Arkadasim bunlar jc5 olmazmis,bende rahtsiz etmek istemedim,saygilar

Ynt: Satılık Komple 47 11 Diferansiyel

çatlak' Alıntı:
diff ler duruyormu fiyatı ne kadar usta saygılar

ustam difler duruyor ama önü kendim kullandım
ön dif durumu: ayna mahruti kırık, akisler kafaları aşınık, kovan sağlam
arka dif durumu : ayna mahruti sorunsuz aşınma yok, sağ sol akis üzerinde poryolardan biri var biri yok
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri