Satılık Jeep

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosmanius Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,893

vosmanius

Ana Kamp
Mesajlar
49
Tepkime Puanı
0
Yer
Datça
Web
www.eskidatcaevleri.com
Sevgili Gezenbilir Ailesi,

1962 model Jeepimi satıyorum. Daha evvel Gezenbilir'de satışa çıkarttığım aracımı sanıyorum ki yanlış bir başlık altında satışa sunmuş olduğumdan beklediğim reaksiyonu alamadığımdan tekrar şansımı deniyorum. sizlerden gelen sorular üzerine açıklama kısmını biraz daha detaylandırmam gerektiğini düşündüm. Aracımı aldığımda, mavi renkte ve üzeri açık idi. Fakat bulunduğum yerde tente yaptıracak usta olmadığından, saçtan bir tavan dizayn edip araca kaynak marifeti ile adapte ettik. Kesilerek çıkartılabilir ve iyi bir tenteci ile anlaşılabilir, Hatta komple polyersterden bir hardtop yaptırılabilir. Aracın içi, AS250 adaptasyonudur. Görsel olarak kötü durmamakla beraber, hız gözstergesi, devir göstergesi, benzin göstergesi çalışmamaktadır. Kısa hüzmeli far, uzun hüzmeli far, sola, sağa sinyal veya flaşör sorunsuz çalışmaktasır. Araçta iki önde, dört yanlarda, iki arkada olmak üzere 8 adet shadow park lambası, 4 adet sis lambası, stop lambası haricinde bir adet amerikan stop bulunmaktadır. Aracın dört adet çok beğenilen lastikleri ve son derece albenili dört adet jantları vardır ve kesinlikle ayrıca satılması düşünülmemektedir. Aracın 2 adet tekli koltuğu vardır. Ayrıca bir adet üçlü koltuk hediye olarak verilecektir. Aracın daha standart görünümlü 16' lastikleri (sıfır değil elbet) hediye olarak verilecektir. Adet yerini bulsun diye bir adet jant+lastik stepne verilecektir.Aracımız mat siyaha boyanmıştır. Ruhsatta renk değişimi yapılmamıştır. Aracımın 2009'dan beri muayenesi yoktur ve alıcı ilgilenecektir. İstenildiği takdirde boya faturası verilecektir. Aracın üzerinde bulunan FORD 2000cc. Motor sıfır olarak toplanmış ve 10.000 km. dahi yapılmamıştır. Aracımız kesinlikle otoban kullanımı için olmayıp, Dağ-bayır, Av, offroad gibi yol dışı kullanımlarda şiddetle tavsiye edilir. Tüm bu anlatımlardan sonra dört çekerinin sorunsuz çalıştığı bilgisinin verilmesi sanırım ki abes olur... 1962 model aracımızın bu zaman zarfında elbetteki birçek parçası değişmiş, boyanmış yerine başkası konmuş olabilir. Görüntü itibari ile Wrangler olan aracımız esasen bir Willys'dir. Tuzla olduğu şüphesi vardır. Kesinlikle parça sorunu yoktur. Keyiflidir ve tam bir adrenalin canavarıdır.
Aracımın ilanı malum sitede 6.500,00TL'ye yeralmaktadır. Sadece Gezenbilir ailesine özel indirimi 5.900,00TL'dir


Jp2


Jp3


Jp4


Jp1


Jp5
 

Etiketler










Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,266
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst